Deskundig

Vriendelijke assistenten, kundig, netjes.

Echte professionals en een mooie praktijk.

Tandarts Bleeker: Talent Ervaring Humor Mondhygieniste: Rust en kalmte Precieze werker En eveneens ook professioneel

Fijne assistente die het gebit polijste na de reiniging,doen niet alle assistentes.

Goede behandeling

Zit hier mijn hele leven al, dus heb geen referentiekader, maar het is wat mij betreft allemaal prima.

Professioneel, bekend, betrokken.

Ik kom al bij deze praktijk vanaf mijn jeugd. Ze zijn professioneel, vriendelijk, betrokken en kundig, stuk voor stuk.

Fijne tandarts praktijk

Altijd op een prettige en rustige manier aandacht en uitleg aan de patiënt

Goed en klantgericht

Vriendelijke assistenten en tandartsen

Snelle vakkundige service!

Bij klacht wordt je snel en vakkundig geholpen. Klant staat centraal!!

Een heel vriendelijk en kundig team

Helaas wonen wij te ver weg en was dit voor een spoedbezoekje in het weekend, maar ik heb de behandeling als heel erg positief ervaren. Duidelijke uitleg door een vriendelijk team en geen pijn met een wortelkanaalbehandeling. Heel prettig en vlot geholpen.

Prima werkverlening van de assistentes en de tandarts

uitstekende klantgerichte service

Al jaren klant, zou niet anders willen.

Prima geholpen

Vriendelijke professionele hulp

Goede uitleg / behandeling

Fijn dat de afspraak zo duidelijk per mail gestuurd wordt met reminder Goede behandeling , duidelijke uitleg

Goed!

Snel aan de beurt, doen wat ze moeten doen! Erg duidelijk geven alles aan. En vriendelijk!

Kom al jaren bij Henriette. Ze is duidelijk in haar advies en kundig. Ik weet niet hoe haar achternaam is.

Gerustellend geholpen

Ben net na het switchen (intern) van tandarts goed geholpen, er werd goed geluisterd en op je gemak gesteld.

Is goed

Is over het algemeen goed

Uitstekend geholpen

Dag na de behandeling al beter gevoel

Niets op aan te merken

Prima.

Er waren kundige mensen. De tandarts en assistente waren erg aardig

Prima ik kon vlug worden behandeld

De tand is goed gevuld , heel blij mee

Zo als altijd prima

Fijn geholpen Door tandarts Santos

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.