Fijne tandarts.

Erg blij met mijn tandarts! Raad iedereen het aan

Fijne en duidelijke behandeling

Uitstekend.

Zit er al jaren bij haar onder behandeling.

snel, vriendelijk en duidelijk geholpen!

Super geholpen

Prettig en kundig!

Je bent geen ‘nummer’ bij deze tandarts. Ze neemt alle tijd en geeft goede uitleg.

Hele fijne benadering,persoonlijk

Kennismaking met nieuwe tandarts Kiki was sympathiek

Tandarts Kiki deed een intake, ook wel eens goed na jaren om tekst en uitleg te krijgen. Gaf verstandige en geen opdringerige informatie op een vraag van mij. Ging tegenover me zitten en liet me overeind komen tijdens het gesprekje. Dat is fijner dan liggend van ‘bovenaf’ toegesproken te worden, zoals ik gewend was. Ze had de tijd voor mijn gevoel. Kortom prima. De tandartsassistente gaf ook goed aan wat ze waarom ging doen tijdens het tandsteen verwijderen. Ook prima dame. Ga zo door en het zal de praktijk goed doen. Ik denk dat het tandarts Tsatsi was, omdat haar voornaam met een K begint? Ze heeft geen voornaam gezegd. Misschien is dat nog een tip?

Lief personeel

Wat is daar toch een fijn lief rustig personeel zowel tandarts als assistent! Kundig en doet geen onnodige dingen

Prettige en vriendelijke behandeling

Prettige en kundige ervaring

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Word altijd vriendelijk ontvangen door het personeel.

Tandarts Santos is bekwaam, neemt de tijd en komt rustig over dat is erg prettig!

Vriendelijke en goede verzorging

Vriendelijke en goede verzorging

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.