Altijd goed

Helder en duidelijk

Prima behandeling en goede uitleg.

Goed,zie bovenstaande!

Vlot geholpen, wat wel fijn is.

prettig, altijd een ontspannen sfeer

goede behandeling in een ontspannen sfeer

Zeer goede georganiseerde professionele organisatie met een menselijke randje

Zeer goede georganiseerde professionele organisatie met een menselijke randje

prima geholpen

zoals gezegd prima geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk geholpen

Deskundig, accuraat, vriendelijke bejegening

De controle verliep deskundig en plezierig door zowel de tandartsassistente als de tandarts zelf. Het advies dat ik kreeg werd op een prettige manier gebracht.m

Wij hebben al heel veel jaren Henriette als mondhygieniste. Onze tandarts (inmiddels al jaren gestopt) had destijds geen mondhygieniste. Onze huidige tandarts heeft dat wel maar vanwege Henriette blijven we met deze mondzorg bij haar.

Goed en fijn geholpen!

Super geholpen

Materiaal laat aan de wensen over. Stoel die uitvalt tijdens de behandeling. Geen tandpasta op voorraad om tanden te poetsen.

fijne tandarts

wordt altijd goed geholpen

De tandarts heeft bij mij gebit helemaal opnieuw opgebouwd. Dat is prachtig geworden.

Goede tandarts

Goede behandeling gehad,boven gebied op geknapt. Vriendelijke assistenten.

Relaxte afspraak

Hele fijne afspraak gehad. We worden fijn ontvangen in een ontspannen sfeer (tandartsbezoekjes zijn voor niemand een uitje) maar door het ontvangst voelt het niet als iets om tegenop te zien, daarna onze halfjaarlijkse controle gehad deze hebben we hetzelfde ervaren. Erg tevreden dus.

Vriendelijk en professionele medewerkers

Stellen je op je gemak, zijn bijzonder vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Warm aanbevolen.

Fijn geholpen!

Stuk van vulling afgebroken. Kon de volgende dag terecht bij preventieassistent plus Stephanie. Deze heeft samen met een andere assistent/in opleiding deze weer goed en vakkundig hersteld!

Ik ben goed geholpen

Ik hoefde maar heel kort te wachten. En ben heel fijn geholpen.

Behandeling ervaren als deskundig.

Vakkundige aandacht voor mijn gebit.

Fijn dat er hulp was bij gebitsklachten.

vriendelijke praktijk medewerkers. redelijk snel op afspraak kunnen komen. serieus genomen en oplossing gericht behandeld. ervaar muziek in de wachtkamer niet als kalmerend.

Fijne service en klantvriendelijk

Snel geholpen

Fijn goed geholpen. En altijd prima op tijd

Fijn goed geholpen

Altijd goed, snel en kundig geholpen in klantvriendelijke omgeving!

Prima praktijk !!

Snel en vakkundig geholpen.

Heel goed.

Tandarts Bleeker is altijd vriendelijk en legt alles uit. Een fijne tandarts.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.