Kundig en lief

Ben best vaak bang voor de tandarts maar ze stellen je prima op je gemak.

Een fijne tandarts

Het is een fijne tandarts en voor mij ook lekker dicht bij.

Vriendelijk en professioneel

Ze zijn erg vriendelijk en professioneel.

Doen wat je zeg en uitleggen wat komt

Je wordt op je gemak gemaakt

Prettig , vriendelijk

Heel fijn personeel

Ben héél goed geholpen... ze denken gelukkig goed mee

Prettig

Fijne, vriendelijke mondhygiënist

Vakwerk, dank jullie wel. Goed overleg tussen de verschillende tandartsen.

De eerste en laatste persoon die me tot nu toe dit jaar heeft behandeld is A. Al Azawi. Daartussen o.a.: G.Wempe, N.G.Minquito en R.Rahmai - Nejad. Ik ben dit jaar een goede klant van jullie en leer de praktijk aardig goed kennen. Met vriendelijke groet: Leon Eigenhuis.

Prettig

Ik ben goed geholpen door de assistente en de tandarts.

Professionele tandartsen, Het was druk in de wachtkamer. Eenmaal aan de beurt een aantal testjes gedaan en ze wisten direct wat er gedaan moest worden. Na een wortelkanaalbehandeling weinig last meer gehad van de ontsteking in de kies.

prima ervaring

Ik ben netjes ontvangen en vriendelijk behandeld

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren

Nooit meer angst voor de tandarts

Aardige tandarts, goede communicatie, goed geholpen

vriendelijk en vakkundig

kom er al heel wat jaartjes en voorloopt altijd goed.

Mijn tandarts was deze keer vriendelijk en een goede controle gehad! Aanbevelen doe ik nog niet i.v.m. eerst kijken hoe het de volgende keer is. Dat ik de praktijk aan beveel is omdat men daar vriendelijk en schoon werkt. En het ook schoon is in de praktijk.

eerlijk

Fijne behulpzame praktijk

Ik ben sinds kort nieuwe patiënt, vriendelijke assistentes ben goed geholpen, fijn contact het was een warm welkom.

Fijn en snel geholpen.

Sinds twee jaar aangesloten bij deze praktijk. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met zowel tandarts als tandtechnicus.

Prima geholpen en fijn op tijd

Het is even wennen aan de nieuwe setting maar het is oké. Maar bij de vraag wie mij behandeld heeft kan ik geen naam noemen omdat ik uit al die namen echt niet weet hoe deze mevrouw heette.

Fijne praktijk

Fijne praktijk!!

Fijne tandarts

Heel fijn dat ik vooraf de keuze kreeg tussen wel of niet verdoven, zodat ik hier niet om hoefde te vragen. Goede uitleg tijdens de behandeling, ik ben heel tevreden.

Ik heb een hele goede ervaring met deze tandarts en assistente

De tandarts legt precies uit wat ze gaat doen voor elke handeling, wel zo prettig

Fijne, sociale en rustige tandarts en assistentes.

Je wordt in alle rust geholpen. Als je aangeeft dat je spanning ervaart, houden ze er rekening mee.

Ik werd netjes geholpen en alle handelingen werden uitgelegd .

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.