Prima en attent

Vlot geholpen en resultaat boven verwachting

Fijn geholpen

Duidelijke uitleg Mijn dochter mocht erbij zijn,

Fijne tandarts die de tijd neemt

Een prettig bezoek, voor vragen is alle ruimte en we worden altijd hartelink ontvangen. Ook wordt er helder gecommuniceerd.

Afwachten. Ik moet nog een behandeling ondergaan.

Goede ontvangst en uitleg mbt de behandeling

Ik ben tevreden over de werkwijze van tandartspraktijk Bleeker

-Liggen altijd goed op (tijd) schema -Heldere uitleg over de gang van zaken. -staan open voor vragen

prima en goed geholpen

prima en goed geholpen

Prettige tandarts

Fijne tandarts geduldig en neemt tijd voor je

Vlot en op tijd geholpen. Wat minder is het feit dat een vernieuwde vulling die vorig jaar mei geplaatst is, heeft losgelaten zodat de opnieuw behandeld moest worden.

Netjes en prettig

Vriendelijk aan de balie en de gene die mij behandelt is duidelijk en voel ik me op mijn gemak. De praktijk ziet netjes uit. Leesbladen zijn vaak wat oud Laatste vraag: ken haar als Naomi

Hele fijne praktijk. Fijne mensen.

Fijne praktijk.

nog niet helermaal klaar

ben nog in behandeling kijken of ze mijn gebit nu goed kunnen krijgen

Uitstekend!

Prettige praktijk, goede tandheelkundige zorg en heldere communicatie.

Vriendelijke ontvangst en goede hulp in overleg

Goede informatie en overleg

Prima tandartspraktijk

Begripvol geholpen

Met gevoel voor de pijnlijke stukjes toch helemaal goed geholpen. Ook goed advies over tandvlees probleempje.

Goed geholpen

Luisteren goed, kundig, lief je wordt echt goed behandelt en alles gaat in overleg of wordt goed uitgelegd. Voelt als “warm bad “

Oké

Rustig, er werd veel tijd genomen. Mag wel wat minder.

Ik ben vakkundig geholpen!

Ik wordt altijd prettig en deskundig geholpen. Ik hoef nooit lang wachten.

Ging prima

Ze zijn kundig Ze werken netjes En zeker belangrijk ,ze zijn vriendelijk

Erg klantvriendelijk

Erg fijn, empatisch en voorzichtig.

Persoonlijk en goede behandeling

Er wordt efficiënt gewerkt . De handeling worden duidelijk uitgelegd. Tandarts en assistent werken perfect samen.

Zorgvuldig.

Ik ben goed geholpen.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.