Vriendelijk en begripvol

Vriendelijk en begripvol.

Vriendelijk, vakkundig en vlot geholpen!

Zie bovenstaande!

Fijne behandeling door assistente en tandarts

Ik ben fijn geholpen.

Prima praktijk

ruime kennis

De vragen werden snel en duidelijk weergegeven

Toppers

Behandeling prima en serieus

Altijd goed en deskundig geholpen

Vriendelijk rustig en deskundig

Zeer kundige tandarts

Ik ervaar tandarts Bleeker altijd als een kundige tandarts. Die weet wat hij doet, en altijd lekker doorwerkt waardoor het snel weer achter de rug is (en dan bedoel ik gaatjes vullen, en wortelkanaalbehandelingen) Door al een aantal keer kiespijn in het weekend/ vakantie te hebben gehad heb ik al veel verschillende tandartsen gehad, maar Bleeker steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit.

Uitstekende zorg en uitleg

Uitleg over mijn zwangerschap

Goede tandartsenpraktijk

Goede zorg, vriendelijke mensen.

Vlotte afhandeling

Met name de snelle en correcte manier van handelen.

Tandarts Bleeker is een zeer goede tandarts

Mijn vrouw en ik zijn al 32 jaar patiënt bij de heer Bleeker. Wij hebben vertrouwen in hen als tandarts. Vriendelijkheid, deskundigheid en zorgvuldigheid hebben wij altijd ervaren. We zouden het heeeeel erg vinden al de heer Bleeker met pensioen zou gaan en hopen dat hij dat nog enkele jaren uitstel.

Prima praktijk, wordt altijd goed geholpen!

Wordt er altijd goed geholpen

Gewoon prima

Heel goede ervaring met de tandarts die we tot nog toe gehad hebben

Prettige ervaring.

In de ochtend prima op tijd. Aardig naar de kinderen. Goed advies omtrent tanden verzorging.

Deskundig

Vriendelijke en deskundige behandeling gehad.

Redelijk goed

Wachttijden in de wachtkamer is prima. Afspraken maken vind ik wel eens problematisch.

Goed, iedereen is vriendelijk.

Om naar de tandarts te gaan is natuurlijk nooit prettig, maar achteraf valt het vaak wel mee.

Mooi resultaat.

Stifttand is prima geplaatst.

Prettig en vriendelijk

Naar de tandarts gaan is niemands favoriete uitje! Maar ik ervaar het toch altijd weer als goed. Medewerkers zijn vriendelijk en toegankelijk. Ze proberen het zo aangenaam mogelijk te maken voor je Tandarts Bleeker en Dieuwke zijn de twee waar ik mee te maken heb. Stellen je op je gemak, denken beiden met je mee om de behandelingen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Dit maakt dat mijn bezoekjes nd tandarts en mondhygieniste vrij ontspannen zijn geworden en mijn angst ook minder is dan vroeger Dit alles maakt dat ik graag een half uur heen en een half uur terug reis naar IJsselmuiden!

Altijd schoon, vriendelijke mensen

Hierboven al uitgelegd

Zij hebben alle tijd voor mij

Super fijne M.E. Morgenavond

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.