klantvriendelijk en deskundig!

Geldt voor tandarts en -assistente.

Goede behandeling

Je wordt netjes en correct geholpen

Zeer fijne mensen waarbij ik me op mijn gemak voel

Zeer goede tandheelkundigen die de tijd voor je nemen. Ook stellen ze je op je gemak en er wordt goed gecommuniceerd.

Goed besproken over probleem vijf sterren

Goed besproken over mijn probleem

De tandarts was kortaf omdat ik geen foto wilde. .

Ik heb geen klachten, dus daarom vind ik een foto niet nodig. Na een hele korte inspectie en nadat de tandarts mij het advies gaf om een afspraak met de mondhygiëniste te maken, was hij snel weg! Ik ben inmiddels bij de mondhygiëniste geweest en dat was een goede ervaring! Zij vertelde rustig wat ze ging doen en ik ben heel tevreden met de behandeling. Weer een afspraak voor over een half jaar gemaakt. Ik ben dit keer minder te spreken over de tandarts!

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Prima.

Niet hoeven wachten, mondhygiënist had gelijk ruimschoots tijd om de Chinese Muur aan tandsteen weg te halen en ik bleek gaatjesloos, dus hoef niet apart voor de mondhygiënist terug te komen. Prima geregeld.

Resultaat behandeling: een keurig gebit.

Tanden en kiezen van de onderkaak zijn verhoogd. Ziet er keurig uit. Alleen nog niet gepolijst, daardoor blijft het eten meer dan voorheen plakken aan het gebit.

correct

Vriendelijk en correct ontvangen

Gewoon goed

Ik werd zeer betrokken, informatief en vriendelijk geholpen.

Ik werd geholpen door de tandartsassistente. Zeer correct en haar aandacht bij hetgeen ik vertelde. Verder hield ze rekening met mijn fysieke ongemakken. Daarna kwam de tandarts. Ook hij was correct, informatief en vroeg naar mijn wensen en/of opmerkingen. Kortom , er staat daar een prima team.

Super behandeld. Er wordt altijd goed gezegd wat er gaat gebeuren.

Raad iedereen deze tandarts aan.

Prima geholpen door assistente en leerling assistente

Was erg tevreden

Supertandartspraktijk

Deskundig en aardig

snel en goed

Prima geholpen

....

Prettige en menselijke benadering

Professioneel

Vriendelijke manier geholpen. Mondhygiëniste heeft mij zeer goed geholpen.

aandacht voor vragen, persoonlijk en zorgvuldig

Ik word heel goed behandeld.

Ga met plezier er heen. De meisjes naam van degene die helpt is Eva Mulder.

Allemaal super vriendelijke mensen!

Stellen je op je gemak!! Vertellen wat ze gaan doen!

Deskundig

Telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk en correct. Deskundige mondhygiëniste.

Fijn dat je savonds terecht kan

Fijn dat er savonds tijd is om naar de tandarts te gaan. Goed geholpen .

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.