Klant vriendelijke en vakkundig

Prettig ervaren

Fijne ervaring

Rustige aardige tandartsen die je graag helpen.

Een aanspreekpunt

Fijn dat je een aanspreekpunt hebt en niet elke keer een andere

Fijne kundige professionals.

Goede uitleg en begeleiding. Top

Wortelkanaalbehandeling ging uitstekend

Heel fijn team wat grandioos samenwerkte en mij volledig in de loop hield van wat er stond te gebeuren. Liever geen herhaling van deze procedure, maar zo wel - dan graag hier. Enorm bedankt voor jullie hulp

ik ben op een adequate manier geholpen.

De tandarts was duidelijk in haar communicatie. Zij werkte snel en doelbewust . Ik heb het als prettig ervaren.

Super goed geholpen

Had geen afspraak en kon zo gaan zitten. Hebben goed geholpen maar helaas wisten ze het ook niet. Aparte plek. Met 2 tandartsen erbij.

Goede zorg.

Gebit schoongemaakt.

Te doen

Geen pijn

Goede begeleiding en diagnose

Prima voor elkaar

Word goed geholpen

Word goed en deskundig geholpen

deskundig, betrokken en vriendelijk.

zo heb ik het ook ervaren zie bovenstaande

Wordt goed naar je geluisterd.

Zeer content en correct behandeld

Op het juiste tijdstip en een zeer vriendelijke uitleg vond behandeling plaats.

Heel vriendelijk geholpen

Ik kwam voor mijn eerste afspraak, maar bij aankomst bleek dat ik in het archief gezet was waardoor mijn afspraak was komen te vervallen. Ik merkte dat de medewerkers aan de balie dit heel vervelend vonden. Daardoor vond ik het ook niet zo erg, waar mensen werken worden ook wel eens fouten gemaakt. Ik kon een paar dagen later alsnog terecht en ik werd toen heel vriendelijk geholpen door de tandarts en de assistente.

voldoet aan alle verwachtingen

Altijd op tijd en volgens afspraak, vriendelijk personeel, ben altijd tevreden

Uitstekende tandartspraktijk

Bijzonder vriendelijke en zorgvuldige behandeling.

Zoals het hoort te zijn.

Prima.

Prima praktijk

Alles snel en volgens afspraak verlopen

Oog voor de patiënt, goede samenwerking onderling. Zeer tevreden ocer

Geen half werk

uitstekend

geen mening

Even wennen met een tandarts die nog niet op één lijn zit met de assistent

De behandeling ging met wat rommelige opstart en de vraag van mij halverwege de behandeling, om mij even uit te blijven leggen wat ze doen en blijven uitleggen wat er gedaan wordt. Ik hoop dat t wat soepeler kan gaan de volgende keer. :) Geen idee wie de tandarts was!!

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.