Prima behandeld

Werkt zeer zorgvuldig en is erg vriendelijk!

Het was een hele onderneming maar het is prima verlopen

Het was een hele onderneming maar het is prima verlopen

Prettige behandeling. Duidelijke uitleg

Keurige behandeling met duidelijke uitleg.

Altijd TOP

Tandarts Beimers is altijd rustig, legt goed uit, neemt de tijd. Met 1 woord een super fijne tandarts. Net zoals Eva de mondhygieniste, super fijn mens. Rustig, neemt tijd.

Vakkundig geholpen. Duidelijk uitleg over de behandeling . Vriendelijk. goede sfeer

Aardige vrouw. Heeft me goed geholpen.

Heeft me goed geholpen.

Fijne praktijk, jammer dat je niet snel terecht kan

Het is een fijne praktijk met kundige mensen. Jammer vindt ik wel dat wanneer je een vervolg afspraak hebt daar best veel tijd tussen zit (5weken)

Snelle behandeling

Nette en snelle behandeling

is goed

direct aan de beurt . en schoon

Heel goed.

Fijne tandarts en prima uitleg.

Ik ben super geholpen

Eva is altijd top, en nu het eerst een behandeling bij de nieuwe arts. Zag er erg tegenop. Maar hij deed het super.

Geweldig!

Timo heeft zichzelf overtroffen. Stralende glimlach!

Goed en correct geholpen!

De tijden veranderen, mondhygiënist en tandarts, vroeger ging je naar de tandarts alles in één.. gaatje misschien, reinigen en polijsten! En na een halfjaartje weer.. heb 3 jaar andere ervaringen gehad, dat ik met 5 minuten weer buiten stond, daar heb ik nu de gevolgen van helaas! Blij met de tandarts in IJsselmuiden!

Vakkundig en toegankelijk

Met begrip voor persoonlijke situatie opgestart. Daarna vlot en vakkundig gebit gereinigd. Goed advies hoor probleempje met 1 element.

Zorgvuldig

Ik werd behandeld op dinsdag 13 aug. Om 18:40 door een donkere mannelijke tandarts. Hij was vriendelijk en was zeer accuraat.

Absurd

Ik was binnen 1 minuut al weg, ik was om kwart voor 5 aan de buurt. De assistente gaf meteen aan dat het chaos was en ik daardoor niet mijn eigen tandarts kon krijgen. Ik vond het geen probleem want ik ging er vanuit dat de ander het ook goed zou doen. Ik ging liggen ze keek even een paar seconden in mijn mond en vroeg aan mij of ik last had, waarop ik nee antwoordde en ik mocht meteen al gaan. Na mijn idee wouden de gewoon graag naar huis en namen ze gewoon totaal geen tijd ervoor. Normaal gesproken nooit problemen gehad met deze tandarts praktijk maar dit vond ik erg jammer. Ook had ik geen idee dat je nu voor het shoonmaken van het gebid weer een apparte afspraak moet inplannen.

advies gevraagd ivm prothese

advies voor mijn prothese

Super geholpen

Zeer kundig en vriendelijk

Super fijne tandarts. Ook voor kinderen.

Fijne tandarts. Neemt de tijd voor kleine kinderen. Zorgt ervoor dat ze er een fijne ervaring aan over houden!

Keurig

Goede zorg voor de eerste keer (intake) kies afgebroken dus op naar vele jaren

Om meer redenen een uitstekende behandeling

Over het ‘technische’ aspect van de mondhygiëne kan ik uiteraard weinig zeggen of niets anders dan dat het zonder meer goed voelde. Over behandeling van mij als patiënt kan ik aangeven dat de mondhygiënist rustig te werk gaat, regelmatig checkt of het voor mij goed gaat (en of bijvoorbeeld de stoel goed staat afgesteld) en bij aanvang oprechte belangstelling toont voor mijn algehele welzijn of gezondheid. In deze persoonlijke en empatische benadering onderscheidt zich voor mij de goede mondhygiënist. Kortom, zeer veel dank!

Vriendelijk en correct

Zie boven

Goed!

Duidelijke communicatie, vriendelijk en een goede omgang met (jonge) kinderen.

Fijne rustige tandarts die je goed behandeld, goed naar je kijkt en luistert

Het was prettig, ik moest 45 minuten behandelen en dat werd zeer rustig en goed gedaan

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.