Persoonlijke aandacht

Fijne sfeer en heel geduldig met antwoorden op allerlei vragen.

Ging goed

Goede controle.

Vriendelijk

Vriendelijke artsen

Prettig en goed

Wordt altijd goed ontvangen en zeer correct behandeld door Henriët

Helemaal goed

Prima ervaring. Vorige keer was het minder. Toen kwam er een tandarts binnen die zich niet voorstelde, in mijn mond keek en zei: foto maken en tandsteen enverdween weer. En dat alles binnen 1 minuut. Daar was ik niet zo blij mee.

Duidelijk advies, op tijd en onze jonge kinderen gaan er met plezier naar toe

Als de kinderen met plezier naar de tandarts gaan pakken ze het goed aan

Prima geholpen

Zeer snel geholpen met een afgebroken kies.

Snel geholpen met een afgebroken kies. En met goede advies tot behoud van de kies.

Er werd goed omgegaan met mijn spanning.

Ze deed alles rust en ging goed om met mijn spanning. Legt van te voren al uit wat ze gaat doen, dus dat is erg prettig. Ze heeft een kalmte bij zich, ik heb niet het idee gehad dat ze zo snel mogelijk klaar wou zijn. Zeker ook niet dat ze niks deed ze het een kalmte.

Moeilijkheden worden snel op gelost.maar wonderen duren wat langer.het zijn vak mensen.Top

Duidelijke uitleg van behandeling

Tevreden

Klasse

Altijd correct

zeer tevreden

vriendelijk en goed geschoold

Alles was goed

Prima behandeling gehad !

Kundige tandarts

Vriendelijk behulpzaam kreeg alles mooi op tijd binnen afspraak +begroting

Fijn

Hoogwaardige tandheelkundige praktijk met vriendelijk personeel

Bij tandartspraktijk Bleeker ontvang je op een professionele wijze de tandheelkundige aandacht voor de gezondheid van je mond vanuit een vriendelijk en deskundig team.

Prima, vakman(vrouw)schap

Keurig op tijd, goed geholpen, alle vertrouwen in tandarts en assistente

Vakkundig

makkelijk afspraken te maken, vriendelijk personeel.

Erg goed behandeld.

Er was nauwelijks wachttijd. De nieuwe tandarts heeft me rustig, vriendelijk en goed behandeld.

Deskundig

Goed geholpen, vriendelijk personeel, deskundig, wel lange tijd tot vervolgbehandeling. Als afspraak verzet moet worden (ivm ziekte bijvoorbeeld) lange wachttijd

Goede ervaring correct behandeld

Prima tandarts en meelevende mensen

Goed en professioneel

Duidelijke uitleg tijdens behandeling. Rustig en ontspannen sfeer. Ook voor jonge kinderen is de tandarts heel prettig.

Zie onder

Prima geholpen, vriendelijk en vakkundig

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.