Prima gedaan!!

Keurig gerepareerd!! Vriendelijk personeel.

Fijne praktijk

Mooie praktijk, fijn met het aanmeldscherm. Top behandeling bij de mondhygiëniste! Naomie is vriendelijk en vakkundig.

Goed geregeld

Het is allemaal goed geregeld bij tandarts Bleeker, gebouw en ruimtes schoon en verzorgd, op tijd geholpen worden, vriendelijk en kundig personeel. Ik ben super tevreden.

Ze nemen de tijd voor je en goede uitleg

Gastvrijheid

Wij zijn zeer tevreden.

Iedereen is altijd heel vriendelijk en mijn man en ik voelen ons in zeer goede handen. Afspraken qua tijd worden goed nagekomen. Als we na een bezoek naar huis fietsen, zeggen we altijd tegen elkaar hoe prettig we weer zijn behandeld door iedereen.

deskundig en klantvriendelijk

er werd meegedeeld wat er geconstateerd was en wat er aan gedaan kon worden. Kies werd deskundig gerepareerd, waarbij gezegd werd wat er gedaan werd. Ik heb het als erg prettig ervaren

Prima behandeling

Bij klachten bestaat de mogelijkheid om snel een afspraak te kunnen maken.

ik werd gezien en aandachtig behandeld

ik had een afgebroken kies en dacht dat even polijsten tussen alle andere patienten door al heel fijn was.. maar ik kreeg gelijk een afdoende behandeling... en er werd me duidelijk uitgelegd het hoe en waarom..

Zeer vakkundige aanpak betreffende een afgebroken voortand.

Als eerste: een afspraak op korte termijn, dezelfde dag nog! Vakkundige probleemanalyse van de heer Bleeker. Professionele tijdelijke oplossing, geen lelijk gebit meer te zien. Route uitgestippeld (incl. te verwachten kosten) hoe tot duurzame oplossing te komen. Alle waardering! Groet, Willy Keijzer

Accuraat en prettig

Zie boven

Mondhygieniste, prima.

Prettig

Goede begeleiding ,info en adviezen bij beugelbehandeling

prettige behandeling

hafjaarlijks behandend door mondhygieniste Dieuwke. Weet niet de achternaam om die in te vullen bij de beoordeling. Diewke Steen?

top

top

100 % tevreden

Goed en duidelijk advies en tijdens de behandeling word je altijd bijgepraat en gerust gesteld

Gewoon goed

Erg prettig en goed met kinderen

Goed en vriendelijk

Uitleg van wat er gedaan is of dat er met tandarts over gesproken moet worden .

Prima geholpen en uitleg erbij

lekker vlot, zonder lange wachttijd in stoel

professioneel en vriendelijk

Iedereen is altijd vriendelijk en we worden goed geadviseerd, we zijn erg blij met tandartspraktijk Bleeker! Top

professioneel

Kundig, helaas niet altijd direct duidelijk verstaanbaar. (Accent)

Zeer deskundig geholpen

Personeel is erg aardig en denkt goed mee met wat er mogelijk is. Personeel wil oprecht helpen en maakt een deskundige indruk

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.