Hele fijne tandarts.

Na een afgebroken kies kon ik al de volgende ochtend terecht. Helaas ben ik in mijn jeugd niet zo fijn geholpen bij een andere tandarts en daardoor best wel bang ben geworden, hebben ze daar extra aandacht voor. Echt heel erg fijn.

Vlotte en professionele zorgverlening

Verzoek om spoedafapraak ivm pijnklachten. Zelfde dag vlot en professioneel geholpen. Goede uitvraag, onderzoek en uitleg. Tip voor de assistente: een behandelovereenkomst kun je niet zomaar eenzijdig opzeggen. Dat vergt een zorgvuldige procedure. De uitleg was goed bedoelt, maar juridisch onjuist.

Hele prettige ervaring

Lief personeel, hartelijk ontvangen.

zeer prettig, snel en kundig.

zeer prettig, snel en kundig.

Er is tijd en aandacht voor de patiënten

Ik was altijd erg angstig om naar de tandarts te gaan. Zag er altijd vreselijk tegenop. Maar nu ik hier terecht ben gekomen is die angst zo goed als verdwenen mede door de rustige en vriendelijke benadering van de tandarts en assistente.

Snel geholpen

Snel geholpen

Prettige behandeling

Prettige behandeling

Dr. Bleeker is de beste

Prima praktijk! Maar ik kom er al 25 jaar alleen vanwege dr. Bleeker. Ondanks het feit dat ik meerdere keren verhuisd ben en het niet meer om de hoek is. Dr. Bleeker heeft me van mijn angst af geholpen en heeft altijd mijn belang voor ogen. Hij is mijn held! Zodra hij met pensioen gaat, ga ik een praktijk dichterbij zoeken.

Goed geholpen.

Goede behandeling

Tandarts en mondhygieniste heel duidelijk en en blij dat ik hun patiënte mag zijn Hoop nog heel lang de goede verzorging bij Bleeker te mogen hebben Veel succes gewenst!!!!

Precies wat je verwacht

Al een aantal jaren klant en alles wordt uitvoering besproken voordat er iets gebeurd. ook worden er geen onzinnige behandelingen gepland.

Ik was snel aan de beurt. Eva is vriendelijk en behulpzaam en de controle door Henk verliep ook vlot en prettig. Altijd tijd voor een praatje om het ijs te breken, dat heb ik bij andere tandartsen ook wel eens anders meegemaakt.

Goed. Aardige tandartsen en medewerksters

Goede verzorging

Goed geholpen

Prettig en goed

Vriendelijk en vakbekwaam

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren

Vriendelijke en kundige tandarts die verteld wat ze gaat doen.

Prima.

Prima.

geen

Behandeling en advies is goed

Vertrouwen in goede mondverzorging en gastvrij welkom..

Super snel en goed

Stuk van voortand af, gebeld kon dezelfde dag komen. Perfect gemaakt en vriendelijke tandarts.

Grondige controle

Prettige tandarts en assistent. Alles wordt grondig gecontroleerd. Aan de kinderen een goede uitleg over de tanden en hoe ze gezond te houden. Prettige ervaring.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.