Vriendelijke en goed geholpen

Fijne tandarts, zeker ook voor kinderen!

Prettig

Ik kan na jaren eindelijk weer ontspannen in de stoel bij jullie liggen

Heel fijn

Nadat onze tandarts was gestopt om zijn pensioen leeftijd zijn wij bij Tandartsenpraktijk Bleeker terecht gekomen met Santos als onze tandarts. Tot nu toe alleen maar lof,heb een boven prothese gekregen waar ik heel blij mee ben. Verder alleen maar lof voor Tandarts Santos met haar assistenten.

Zeer goed!

Zoals altijd dik tevreden!

Goed geholpen door de tandarts

De assistente aan de telefoon kwam ongeïnteresseerd over, veel moeite gedaan om een afspraak ingepland te krijgen. Eenmaal geregeld verliep het erg goed!

Snelle opvolging afspraakverzoek en prima behandeling

Na een telefoontje in de ochtend (ontbrekende tandvulling), kon ik einde van diezelfde ochtend al terecht. Tijdens de behandeling: prettig dat continu iedere handeling toegelicht wordt. Na de behandeling werd aangegeven dat (nu ik toch aanwezig was) de aanstaande periodieke controle aansluitend ook uitgevoerd kon worden. Heel attent en tijdbesparend.

Klantgerichtheid in optima forma.

Na een tijd niet bij de tandarts te zijn geweest werd er nu een grondige opname gemaakt en alles duidelijk doorgesproken. Nadien gelijk een offerte in de mail zodat je eerst je verzekering er op na kan slaan wat er allemaal vergoed wordt. Fijne tandartspraktijk.

Eva perfecte mondzorghygiëniste.

Mondhygiëniste Eva levert prima zorg.

Was goed behandeld

Vriendelijk en netjes

Correct en vriendelijk personeel

Tot nu toe prima

Tot nu toe prima

zeer kundig en correct

vriendelijk, duidelijke afspraken, minimale wachttijden, gewoon tevreden over zowel de tandarts als implantaten specialist

geweldig

goede service, kon bijna direct geholpen worden

Duidelijke uitleg van komende behandeling

Ik was tevreden over de informatie die ik kreeg

Ik krijg de juiste informatie en mijn gebit is goed behandeld

Keuring en naar mijn mening vakkundig geholpen

Keuring en naar mijn mening vakkundig geholpen

Prima zorg

Goede zorg, vriendelijk.

Zorgvuldige en vriendelijke behandeling. Realistisch behandelplan.

Perfect geholpen

Perfect geholpen, niet te lang wachten

Tandarts Beimers is een hele fijne tandarts.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Ik kon snel terecht, nadat ik belde dat mijn kies was afgebroken. Er werd goed meegedacht wat het beste zou zijn. In het algemeen: de tandarts en assistentes zijn altijd vriendelijk. Ondanks dat het druk is, wordt er goed behandeld.

Hier is standaard goed

Een goeie praktijk met veel ervaring

Prettig en goed

Je voelt je gezien en gehoord. Prettige sfeer

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.