Snel en kundig

Klantvriendelijkheid

relaxed, zover als tandartsbezoek relaxed kan zijn

Snel…adequaat… vriendelijke bejegening.

Als er een probleem is, word je supersnel geholpen! Wat ik bijzonder vindt: er wordt meegedacht in JOUW voorkeuren… in JOUW lijn wordt naar een oplossing gezocht… Je wordt geholpen om een keuze te maken in de mogelijkheden. Geen ‘onnodige’ acties. Vriendelijke bejegening!

Goeie en fijne praktijk en deskundig personeel

Zijn vriendelijk en luisteren naar de patiënten

Was super goed

Was voor de eerste keer bij deze tandarts Maar legde alles zeer goed uit, stelde vragen en was heel precies. Zeer klantvriendelijk.

Goed inspelen op de wens van de klant

Luisteren naar de eventuele klachten en wensen van de klant en daarop inspringen en

Fijne uitleg en behandeling gehad

Super fijne ervaring

Één top praktijk

Hebben bij controle, gelijk mijn probleem verholpen.

top

nvt

Goed advies, gezellig, kinderen gaan met plezier naar de tandarts

Prima!

Fijne behandeling

Fijne behandeling, aardige tandarts

Heel goed

Tandarts neemt de tijd, luistert goed naar de klachten en legt alles rustig uit.

Vriendelijke en adequate behandeling en fijn contact. Bij "persoon" heb ik onbekend vermeld, omdat ik de achternaam niet weet. Het gaat n.l. om Eva

prettige behandeling, goede uitleg, vriendelijke ontvangst.

Prima!

Vriendelijke medewerkers, Klant is koning

Tevreden

Mijn ervaring met Henriette is altijd goed.

Goede behandeling door ta Santos

Rustig en betrouwbaar, duidelijke uitleg, goeie samenwerking met assistente.

Ik ben professioneel behandeld

Na het aanmelden werd ik op de vastgestelde tijd geholpen en dat gebeurde uiterst professioneel.

Alles was goed

We zijn prettig geholpen

Prima tandarts

Vriendelijke mensen. Ze denken altijd met je mee mocht dat nodig zijn. Professioneel, schoon. Er hangt een prettige sfeer.

beste tandarts

De beste behandelingen en altijd vriendelijk

Prettig persoon

Prima kundig.

Prima al jarenlang

Er zijn foto’ s gemaakt, gezien door H.A.J. Bleeker. Daarna uitgebreid onder handen geweest van Eva, mondhygiëniste. (Ik weet alleen haar voornaam) Wel even wennen aan het ‘inchecken met een QRcode’. Dat maakt het helaas wat onpersoonlijker.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.