Heel goed.

Vriendelijk, uitleggen wat er gaat gebeuren en vakkundig.

Goed overleg en goed en snel geholpen

Zie boven

Erg goed, angst verminderd

Ik ben nog steeds een beetje bang voor de tandarts maar tandartspraktijk IJsselmuiden helpt met hun erg goede service

Persoonlijke tandarts met professionele werkwijze

Wij zijn erg tevreden met onze tandarts! Wij worden altijd op tijd geholpen, zowel de tandarts als de assistentes hebben een heel persoonlijke werkwijze en leggen alles goed uit. Ook voor de kinderen vind ik de tandarts en assistentes erg lief en duidelijk. Zou geen ander meer willen!

Goede uitleg tijdens de behandeling

Goede zorg en persoonlijke aandacht

De tandarts is rustig en geeft persoonlijke aandacht en goede behandeling, waardoor ik relaxed in de stoel lig.

Prima!

Zorgvuldig en vorrect

Zeer deskundig en vertrouwen in behandelaar en fijn contact met haar

Marit, preventie assistent heeft heel prettig in het proces tanden bleken mij behandelt tot dus ver.

Heel goed

Ja gewoon goed

Vriendelijk, bezig met professionalisering

Ben aangenaam verrast door actief handelen tandarts na gedane eerdere feedback

Goede timing

Rekening gehoudrn met verhasl

duidelijkheid bij eigen tandarts en goed geholpen

Maar krijg ik een vervanger dan vind ik het vaag ik kan de naam van de tandarts nietonthouden

ze stellen je enorm gerust

ik ga niet met plezier naar de tandarts maar hier voel ik mij wel veilig en op mijn gemak

Fijn geholpen

Santos heeft mij heel fijn geholpen,was op mijn gemak

Ik heb een positueve ervaring.

Met vol vertrouwen ga ik naar de tandarts.

Kundig, vriendelijk

Kundige mondhygiënist, vriendelijk, legt uit wat er r gaat gebeuren.

Geweldig goed geholpen!

De tandarts was zeer deskundig, stelde mij direct op mijn gemak. Ze nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden, heel fijn!

Vol vertrouwen in de stoel

De tandarts legde van te voren, maar ook tijdens de behandeling, rustig uit wat hij ging doen. Hij nam alle tijd.

Gewoon goed en duidelijk

Meteen mee denkend over kosten

Fijne tandarts

Professioneel en meedenkend.

Zeer prettig

Een fijne sfeer. Ook al vinden wij het steeds spannend, wij worden altijd weer op ons gemak gesteld. Dit komt mede door de ontspannen sfeer die ze uitstralen.

Uitstekend geholpen

Ik ben geholpen door Tandarts Bertus en dat is een uitstekende tandarts

Vriendelijke mensen

Fijne tandarts

Wat een fijne ontspannen sfeer! Wij ( mijn dochter van 9 en ik) hebben een hele fijne kundige en lieve tandarts en super leuke assistente! Goed in omgang met kinderen en spanningen, geen onnodige dingen en alles in overleg

Bekwaam ,en vriendelijk inhoudelijk voorlichtend

Toelichting gevend op de behandeling, vriendelijk en bekwaam

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.