Gewoon goed

x

Goed geholpen

Vriendelijke en kundige mondhiegieniste

zeer goede zorg

Zeer professionele medewerkers en zeer goede aandacht voor de patiënte!

Top tandartsen

Hele kundige vriendelijke mensen, die ik vanwege verhuizing erg zal missen

Prima praktijk

Altijd goed verzorgde praktijk en vriendelijke en kundige medewerkers

Kon snel terecht met afgebroken stukje kies

Rustig en netjes geholpen.

keurig

Zoals gebruikelijk zeer tevreden.

Goed en snel geholpen

Uiterst correct

perfect

perfecte behandeling

Prima geholpen

Snelle afspraak. Correcte zorgvuldige behandeling.

Goede controle en tevens op verzoek de onderste tanden gepolijst.

Uitstekend vakwerk geleverd

Goede informatie gekregen over wat er te gebeuren staat. Het eindresultaat is uitstekend.

Deskundig

Complimenten voor de behandeling

Geweldige tandartspraktijk

Kleinschalig, maar compleet Warm en deskundig

Betrokken en deskundig

Rustig en vriendelijk

Mondhygiëniste was vriendelijk en rustig!

Super vriendelijk en ik kom hier al jaren

Altijd vriendelijk en meedenkend. Kom hier al jaren en dat zal ook niet veranderen.

Altijd klantgericht

Zowel tandarts als assistente. Goed gevoel voor patiënt!

Altijd klantgericht

Zowel tandarts als assistente. Goed gevoel voor patiënt!

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.