Werken nauwkeurig, zijn vriendelijk en altijd netjes op tijd

Zie hierboven

Helemaal tevreden

Prima en zeer snel

Ik belde voor een afspraak en kon meteen terecht en werd zeer snel geholpen.

Kundige en rustgevende praktijk

Fijne praktijk, straalt rust uit en altijd vakkundig geholpen.

Een fijne praktijk

Ondanks dat ik al mijn hele leven een soort van angst heb om naar de tandarts te gaan, ben ik blij dat ik op deze plek terecht kan

Positief

Duidelijke uitleg voorafgaand aan de behandeling

Duidelijke uitleg op vragen mijnerzijds

We zijn fijn geholpen

Prima praktijk.

Mee denkend..

Fijn ontvangst.. net thuis komen maar dan toch net anders, kom er ook al lang.. Jammer van de wisseling van de wacht van de assistenten, was ik erg aan gehecht. Wordt goed meegedacht.

Fijne praktijk, vriendelijk, netjes, hygiënisch en zeer vakbekwaam!!

Al sinds mijn jeugd erg vertrouwd en kundig.

Deskundig en vriendelijk

Zie boven

Deskundigheid gecombineerd met aandacht voor patiënt

Zeer ervaren tandarts met kennis van de huidige technieken. Betrekt je goed in behandeling en is vriendelijk.

Pijnloze behandeling in een korte tijd

Zie onderwerp. Dit behoeft niet verder te worden uitgelegd. Top.

Kon snel terecht en de medewerkers zijn super

zie verder

Voelde mij niet echt comfortabel omdat bij de nabehandeling van wat tandsteen mijn mond vol speeksel kwam en dit niet adequaat verwijderd werd wat mijn inziens niet nodig is ,natuurlijk is dit niet ernstig maar graag aandacht hiervoor .Werd uitgevoerd door assistente

Is goed

Totaalplaatje klopt

Tijdens de behandeling op maandag 9 januari bleek dat er sprake was van "onderliggende cariës". Daar werd door de tandarts (en assistente) adequaat op gereageerd en dat is precies de kern van de manier waarop in het team B400 wordt gewerkt; teamwork op basis van professionaliteit en betrokkenheid. TOP!

Heel vriendelijk

Wordt vriendelijk ontvangen en ingelicht over de toestand van het gebied. Ook de evt kosten van de verschillende behandelingen worden doorgegeven. TOP

super snel geholpen

wij zijn altijd goed geholpen, en al jaren bij deze tandarts, ze altijd vriendelijk.

Ze zijn gewoon goed en het voelt vertrouwd

Correct en vakkundig!!

Prettig dat we in de avond kunnen. Worden altijd keurig en vakkundig geholpen.

Vakkundig

Mijn ervaring is al jaren super. Altijd vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig.

Prima geholpen door preventie-assistente Conny

tanden heel goed schoongemaakt

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.