Professioneel en vriendelijk.

Toppie

Zeer goede en vriendelijke hulp!

Een goede en positieve ervaring.

Een goede en positieve ervaring. Volkomen tevreden.

Prettig en zeer deskundig geholpen.

Positief. Een grondige halfjaarcijfers controle. Vriendelijke assistente.

Fijne tandarts en fijne assistenten

Fijne tandarts en fijne assistenten

goede behandeling, iets langere wachttijd

positief

altijd goed behandeld

heb een goede ervaring bij de tandarts en zijn vriendelijk naar je toe.

Prima!

Snel geholpen, vriendelijke assistente, net zoals de tandarts. Kom er al jaaaaren.

Prima tandarts en mondhygiëniste

Prima tandarts en mondhygiëniste

kundig en luisteren goed

Ik ben altijd bang ben geweest voor een tandarts, maar bij B400 heb ik goede ervaringen. Ze nemen de tijd, luisteren goed en leggen alles goed uit.

Ik heb geen klachten.

Nogmaals wij mijn man en ik hebben geen klachten.

Prettig en professioneel

Ik vertrouw de zorg van deze praktijk helemaal. Prettige assistenten en tandarts.

Vertrouwd

Altijd heerlijk

Altijd vriendelijke ontvangst

Acute kiespijn. Snel en goed geholpen

Acute kiespijn. Snel en goed geholpen

Goed, duidelijk en kort

Altijd prettige behandeling van tandarts en mondhygienste.

vriendelijk en zakelijk

n.v.t.

Zo'n praktijk wil ik iedereen aanbevelen

Duidelijke info vooraf en tijdens de behandeling. Vriendelijk personeel en spreekuur loopt netjes op tijd.

Ok

Planning

In het systeem stond dat ik naar de mondhygiëniste moest maar dat klopte niet want ik ga 1 keer per jaar naar de mondhygiëniste en deze afspraak stond na een half jaar al gepland. Ik moest dus even wachten op de tandarts. Geen ramp allemaal maar er klopte iets niet met de planning. Dit is nu aangepast voor de volgende keer dus ga ervan uit dat het nu weer goed gaat.

Correct, mijn inziens echt vakmanschap

Goede ontvangst en behandeling.

De ontvangst is vriendelijk en tijdens de behandeling wordt er gezegd wat er gedaan wordt.

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.