snelle maar goede controle met zorgvuldige tandsteenverwijdering.

Na controle tandsteen verwijderd door assistente, die het heel zorgvuldig deed.

Prettige en rustige behandeling

Er wordt goed uitgelegd dat de verschillende stappen zijn die genomen worden bij een wortelkanaalbehandeling. I

Positief en snel geholpen

Mogelijkheid om snel langs te komen en meteen geholpen

Vakkundig, duidelijk en vriendelijk

Voor een kies trekken is altijd zorgvuldigheid gevraagd en die kreeg ik in ruime mate te zien. Naast duidelijkheid over de te nemen stappen die de tandarts aangaf was de assistent duidelijk bezig met het zorgen voor een sfeer die prettig aanvoelde en een mooie vriendelijkheid ten toon spreiden, Hiervoor dank dus.

efficient

Goede en kundige behandeling

zie bevenstaande

Ik kom al een zeer lange tijd bij de praktijk en word altijd goed geholpen.

Meedenkende tanarts

Meedenkende tandarts. Geld ook voor de assistentes.

Prettig zoals altijd!

Heldere uitleg over klacht, professioneel en prettig. Dank wederom....

Pittige behandeling

Moeilijk bereikbare plek rechtsboven achterin werd behandeld. Na verdoving de wortelkanaalbehandeling adequaat afgewerkt. Blij met resultaat.

Perfect gemoedelijk vakkundig

Compliment.

Geweldig geholpen. Technisch hoogstandje en ook fijne ondersteuning van de assistente.

Tijdstip afspraak altijd conform de planning. Rustige, goed verzorgde, schone wachtruimte, ook aanwezigheid schoon toilet. Veilige, lichte behandelkamers met professioneel, vriendelijke tandartsen en assistenten.

Goede behandeling

Vriendelijk personeel en goede service

Kundig!

Snel en duidelijk

Tevreden over de behandeling en behandelaar

Vriendelijk en klantgerichte mensen

Duidelijke communicatie, goede uitleg.

Altijd prima

Perfect zoals altijd

Ik kom nu al 25 jaar naar B400 en heb nog nooit een negative ervaring gemaakt. Vriendelijk en competent wordt men geholpen. Mocht het nodig zijn kan het ook snel en flexibel. Mijn perfecte verzorging voor alles rondom mijn tanden.

Supergoede ontvangst en state of the art behandeling

Vanaf het begin ben ik welkom ontvangen en begeleid voor, tijdens en na de behandeling. De praktijk is goed bereikbaar voor (aanvullende) vragen die ik eerder vergat te stellen, en dat vind ik wel belangrijk! Ook de arts was prima mededeelzaam over zijn werkwijze en nam mijn vragen serieus, en dat is wat ik zoek in een moderne arts: goede communicatie en overleg!

Professioneel en vriendelijk: ik zie er niet tegenop te gaan

Ik kom al heel veel jaren in deze praktijk en voel me hier ook echt welkom. Klinkt wellicht vreemd voor een beoordeling van een tandarts. Het komt mede doordat er geen onnodige behandelingen plaatsvinden. In het verleden heb ik dat anders meegemaakt, bij een "studententandarts" in Enschede. Vertrouwen is dus belangrijk en dat heb ik hier. Verder zijn de behandelingen uitstekend. Ook de tijdelijke vullingen, want eigenlijk is een kroon nodig, zijn dermate goed dat ze jaren en jaren blijven zitten. En laten we wel zijn: ook ik heb liever zo weinig mogelijk geboor in mijn mond. Het mondhygiëne-deel is ook uitstekend, daar zie ik ook niet tegenop.

Helemaal tevreden

Vriendelijk,en naar volle tevredenheid geholpen

Gedegen en zonder al te veel franje doorgevoerde behandling i.v.m. plaatsen kroon

Hoewel lange (ruim 2:30 uur) behandling, verliep alles vlotje en werd er doelmatig gecommuniceerd. Totnu tevreden over mijn nieuwe tandarts (Victoria) sinds we hier zijn komen wonen

Als altijd goed

Prima er wordt tijd genomen om alles rustig uit te leggen. Er wordt geluisterd. Aangezien ik geen held ben bij de tandarts blij mee.

Zoals vanouds

Als je al zolang bij dezelfde tandarts komt geeft dat vertrouwen. Vertrouwen leidt tot beter kunnen verdragen van de behandeling.

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.