Fijne praktijk

Goede verzorging ki

Kundig en vriendelijk

Voel me tijdens de behandeling rustig

Goede en deskundige controle en mondverzorging. We hopen met jullie op een goede opvolger van M.Janssens om het team tzt te complementeren.

Snel en vakkundig geholpen!!

Super, heb al jarenlang prima ervaring.

Altijd goed

Prima advies

Heel goed

Super snelle service na afgebroken kies

Ik ben goed en snel geholpen.,goed en vriendelijk personeel

Vakkundig

Vakkundig en betrouwbaar verder goed overleg en adviezen Ben zeer tevreden over de resultaten van de behandeling Vullingen, brug, kroon etc.

Uitstekende tandarts en behandeling

Ik ben ontzettend goed behandeld en afspraken werden gemaakt voor alle behandeling

Professioneel en vriendelijke mensen

Zeer positieve ervaring. Kundig personeel en ook aandacht voor de persoon.

Persoonlijk en Professioneel

Goede berijdbare nette praktijk.

Pure professionaliteit met aandacht voor de klant

Maarten en zijn team hebben duidelijk een diepgaande ervaring op het gebied van implantologie. Dingen worden duidelijk uitgelegd en handelingen worden efficiënt met de nieuwste technologieën en apparatuur uitgevoerd. Uiteraard pijnloos. Erg tevreden over de behandeling.

Goed en snel geholpen

Tand afgebroken,snel geholpen

Super fijne behandeling bij de Mondhygiëniste

Fijne persoonlijke benadering. De behandeling is op een zeer prettige manier uitgevoerd met een prima resultaat.

Gewoon top

Had het gevoel dat ik welkom was. Goeie service, er werd met mij mee gedacht echt gewoon top

Héél fijne behandeling.

Het was een duidelijke behandeling welke van tevoren goed werd uitgelegd. De behandeling verliep inderdaad zoals voorspeld. Super fijne tandarts. Ik hoop haar in de toekomst te mogen behouden. Geweldige vrouw en ook haar assistente. En dan was het nog geen lente.

Vriendelijke behandeling

Goede ervaring met nieuwe medewerker

Elke keer gewldige sandacht

Door victoria blijft gebit tot nu toe goed

Fijn geholpen

Keurige praktijk En vriendelijk personeel Goed geholpen

Prima, super vriendelijk.

Al jarenlang. Vele behandelingen inclusief kronen. Professioneel en kwaliteit geleverd.

Prima zoals altijd

Prima, op tijd, schone omgeving, vriendelijke mensen.

Altijd op tijd bij afsoraak en vriendelijke en giede behsndeling

Goede behandeling

heel ghoed

zie boven

Prettige ervaring

Tandsteen verwijderd, prima ervaring fijne tandarts

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.