Snel, accuraat en b klantgericht

Goede tandzorg in een relaxte omgeving

Een ding blijft

Prima praktijk, ik kom er al jaren. Word er altijd goed geholpen maarrrr. Als mijn afspraak al een half jaar staat hoe kan het dan dat ik altijd minstens 10-15 "mag" wachten eer ik aan de beurt ben. Let wel, ik maak altijd een afspraak om 08:30 of 08:40. Waarom laat je een klant, zo zie ik het dan, doodleuk zo lang wachten. Een arts doet het gewoon, in elke andere context is het niet acceptabel. Vind ik voor verbetering vatbaar. Als je die termijn al niet kunt halen, hoe zie je er dan uit rond de middag. Ik kan hier met mijn hoofd niet bij. Kunt u dit uitleggen en beloven dat dit in de toekomst beter wordt. Groet, Frank

nvt

Goede ervaring

Goede ervaring

Snelle behandeling

2 minuten wachttijd.

Geweldig.

Wederom fijn geholpen, snel en professioneel.

Fijne tandarts en assistenten

Gewoon een fijne praktijk

Behandeling was goed en heldere communicatie

Behandeling was snel en pijnloos. Vooraf werd duidelijk aangegeven wat het probleem was en hoe dit opgelost kon worden.

Goed.

Ik heb geen klachten.

Hebben ook interesse in je .

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Zeer tevreden.

Ben al ruim 40 jaar klant.

Prettige en goede behandeling.

Zoals altijd was de behandeling prima in een goede atmosfeer.

Heel goed

Zéér kundig geholpen

goede tanadrts

to best

Ik denk dat ik goed geholpen wordt in deze tandartspraktijk. Ik heb er alle vertrouwen in.

Ik wil geen enquêtes meer invullen!!!!

Het bezoek verliep goed, vriendelijk, correct zakelijk.

Het bezoek verliep goed, vriendelijk, correct zakelijk.

Geen wachttijd en zeer vriendelijk.

Al jaren mijn tandarts, en van n bang wezentje naar een persoontje dat niet meer bang is. Dit is nede door de goede zorg van de tandarts als door zijn assistentes. Hoop dat hij nog lang doorgaat

Professioneel, vriendelijk en efficiënt

zoals gewoonlijk weer prima. Goede comminicatie. Vriendelijke mensen en weer prima geholpen

vriendelijke ontvangst goede behandeling

Perfectionist

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.