Zoals altijd Al jaren lang super goed.

Altijd vriendelijk en correct i.d.n.goede adviesen,hoe bedenk je het maar ik ga met plezier naar de tandarts.echt.

Op tijd en zeer deskundig en vriendelijke geholpen

Vriendelijke Deskundige Werd op de afspraken tijd behandeld

Ik ben heel erg tevreden over deze tandarts

Ik heb deze tandarts al meer dan 40 jaar

Vertrouwd

Deskundig en vertrouwd.

suppergoed

je word er goed geholpen en denken met je mee heb je vragen .helpen ze je daar mee

op controle, fijn te wordt gestaan

Positief

Goed behandeld

Goede ervaring

Fijne tandarts en assistent

Afspraak was op tijd. Gewoon goede behandeling gehad.

Vakkundige tandarts

Het is heel prettig, dat de halfjaarlijkse controles op maandag avond ingepland kunnen worden. De behandelingen zijn altijd prima uitgevoerd. De planning klopt zo goed als altijd, dus geen uren wachten in de wachtkamer. De tandarts is heel sympathiek, dus ik zit nooit met angst en beven in de tandartsstoel.

Goed zijn vriendelijk

Prima praktijk

Altijd prettige ervaring bij deze tandarts. Zowel de arts als mondhygiëniste doen op een deskundige ma niet in een prettig contact hun werk.

snelle deskundige behandeling

in het weekend kiespijn. Maandag meteen geholpen aan wortelkanaalbehandeling en probleem opgelost. Snel, vakkundig en vertrouwd.

Een erg kundige tandarts die ook klantvriendelijk is en je tijdens behandeling door de stappen meeneemt.

Prima tandarts!!

Snelle afhandeling van een losgelaten kroon

Snel terecht en vakkundig geholpen

boven verwachting

Implantaten zetten en enige angst voor de tandarts, geen goede combinatie dacht ik altijd. Maar mijn complimenten, de behadeling viel 100% mee. Voldoende tijd voor uitleg, rust in praktijk en gedurende behandeling verder uitleg wat er gedaan werd, en gedaan moest worden om tot een mooi resultaat te komen. Chapeau voor hele team.

Jammer dat Maarten gaat ‘afbouwen’ en tezijnertijd dus stopt.

Een kundige tandarts.

Goed maar niet goedkoop

Precies zoals boven.

Al jaren de beste zorg

Wederom een kort bezoekje. Alles oke

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en rekening met omstandigheden van patiënt

Periodieke controle uitgevoerd. Op de afgesproken tijd geholpen. Er wordt alle tijd genomen om zaken uit te leggen en/of toe te lichten.

prima!

Op de afgesproken tijd, snel en professioneel. (En pijnloos tandsteen verwijderd ;)

Snel, accuraat en b klantgericht

Goede tandzorg in een relaxte omgeving

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.