Niks op aan te merken, echt helemaal goed!

Ik hoefde niet lang te wachten. Kon in mijn rolstoel behandeld worden. Goed verdoofd; de twee voortanden die eruit moesten, waren snel verdwenen en het deed geen pijn. De hele behandeling duurde maar een kwartier.

Vriendelijk en kundig

Voor mij een nieuw gezicht in deze praktijk waar ik al 40 jaar kom maar goed en fijn geholpen

Fijne praktijk

Ik kom hier al ruim 30 jaar. De werknemer zijn kundig en vriendelijk.

Ondanks angst voor de tandarts, altijd een prettige ervaring.

De praktijk stelt me gerust, ondanks mijn aanwezige angst voor de tandarts. Door de ontvangst, rust tijdens de behandeling, oog voor mij als patiënt en individuele behoeften.

perfect

Ik ben geen held. Zie er altijd tegenop om naar de tandarts. Maar deze (nieuwe) tandarts is super lief, rustig, meelevend en vooral ook meedenkend. Ze legt dingen uit, zegt waar ze mee bezig is en zegt ook, dat het bijna klaar is. Gewoon attent !

Fijne en deskundige tandarts.

Ik word altijd geholpen door Victoria, en dat bevalt me erg goed, ze is professioneel, kundig en leuk ;) Ik ben dan ook erg blij met de resultaten van afgelopen jaar, waar ik meerdere behandelingen heb gehad voor het plaatsen/vervangen van kronen en bruggen. Victoria werk fijn en met zachte hand waardoor ik het aandurfde om al deze behandelingen zonder verdoving aan te gaan! Top!

Prettig ontvangst en zeer goed geholpen.

Periodieke controle en verwijderen tandsteen.

Goed geholpen, vriendelijke tandarts en assistentes

De controle verliep weer goed. Ook met de kinderen wordt het goed aangepakt. Vriendelijk personeel en we zijn nog altijd goed geholpen.

Vriendelijk en snel

Tandarts was vriendelijk, controle ging snel.

Super tandarts

Zeer vriendelijk en geduldig. Werkt netjes en werkt snel.

Hardhandig maar wel kundig

Hardhandig maar wel kundig want het probleem wat ik had is opgelost.

Vriendelijke specialisten

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en behandelingen zijn in orde

Fijne empathische tandarts

Tandarts legt uit wat en stelt op een prettige wijze vragen.

Vriendelijk personeel, wordt altijd goed geholpen

Heel positief

Vriendelijke ontvangst.praktijk ademt rust uit.

Als vanouds

Niet lang wachten, prettige sfeer en ontvangst.

heel goed en vriendelijk behandeld

ik heb als heel goed ervaren

Professioneel én vriendelijk

Het is altijd plezierig om in praktijk B400 behandeld te worden. Ik beveel het team van harte aan!

Voor het eerst bij de nieuwe tandarts Elif Selvi: superaardig, heel zorgvuldig, controleert alles tweemaal, behandelt met zachtheid en houdt echt rekening met de patient.

Rust.

Vriendelijk en ervaren personeel,

snel en vakkundig

Vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd. Losse vulling verwijderd en tand gerepareerd. Alles bij elkaar een fijne behandeling.

Leuke en gezellige meid

Kan toch leuk en gezellig zijn bij de tandarts

Echt super!

Er word met je mee gedacht en je word super goed geholpen. Ik kom al bij deze tandarts van kleins af aan en ik heb nooit angst om naar de tandarts te gaan.

Ik word behandeld door tandarts Janssen en de mondhygiëniste. Ik ben over beiden zeer tevreden.

Rustige en kundige behandeling.

Uitstekende dienstverlening

Ik ben een angstpatiënt, in het ziekenhuis kon de angsttandarts niets meer voor me doen. De huidige mondhygiëniste luistert goed is geduldig en denkt met me mee. Ik heb in combinatie met kalmeringstabletten en haar patiëntgerichte houding eindelijk mijn gebit helemaal tot het einde kunnen laten reinigen , iets wat al enkele jaren alleen gedeeltelijk of helemaal niet lukte ! Hulde aan deze vakvrouw! De tandarts zelf is een zeer aardige vrouw maar heb ik nog maar één keer een controle van gehad dus kan ik nog niet veel over zeggen anders dan dat ze aardig is en dat is al veel waard.

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.