Zoals altijd, prima service.

Snel, vriendelijk en.optijd

Altijd vriendelijk, geen wachttijden

Deskundig en klantvriendelijk

Goede en duidelijke communicatie en Deskundige behandeling

Wacht lang

Vorige 2x half uur gewacht. Verder goeie tandarts

vriendelijk en professioneel geholpen

Twee afspraken op 1 dag. Perfect op tijd en goed geholpen.

goede behandeling, prima uitleg erbij

zie bovenstaande

goede uit leg gehad

over de rekening goed gecommuniseerd

Prima geholpen

Conform afspraak keurig alles weer schoongemaakt en gezellig gesprek gehad. Nemen de tijd om alles grondig te checken.

het is omdat het moet

geen

Positief

Zeer deskundig verantwoordelijk, in zijn werk en omgaan met mensen

Super geholpen met het plaatsen van mijn implantaat.

Goede uitleg en een pijnloze behandeling. Super blij met het resultaat.

Ik ben een tevreden cliënt.

Helemaal prima met vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk, kundig en snel

Zie omschrijving

Heel goed

Kon gelukkig snel komen voor vakantie begon.

Ok

Gewoon goed

Zeer goed geholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Een fijne praktijk

Een fijne praktijk met vriendelijk personeel en eerlijke behandelingen, die met aandacht worden uitgevoerd.

Nette behandeling

Zie boven

Fijne tandarts

Goede tandarts fijne schone omgeving ook assistentes allemaal vriendelijk

heel vriendelijk en vlot geholpen

zie hierboven

Zeer deskundig

Ik ben een gelukkig mens met mijn tanden.

Super!

Grondig gecontroleerd!

erg goed

Prima service en snel geholpen

Niks aan toe te voegen

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.