Altijd goede behandeling en uitleg

Ga zonde enige angst naar de tandarts

goed team

wel vaak afspraken verzet.

Niet goed

Niet van toepassing

overmoedig en niet klantgericht

Van een tandarts verwacht ik adequate en professionele houding. En zeker niet als liegbeest uitgemaakt te worden om vervolgens te horen te krijgen de vraag of ik haar vertrouw....Neen dus! Komt erbij dat de vorige tandarts Lukas van Steijn een ander vulling-middel heeft gebruikt en dat nu aan gegeven wordt dat het hetzelfde is als anders. Ook de methode van vullen wordt in twijfel getrokken. Een ervaring van een patiënt is als een getuige in de rechtbank, houdt daar rekening mee!!!

Prima verlopen kiesextracties

Einde van de dag 15 minuten uitloop, geen probleem. Werk zelf in de zorg en weet dat dit gebeurd. Werd overdag gebeld of ik evt eerder kon ivm uitval. Erg attent.

Snelle hulp bij beschadiging van kies

Snelle beoordelingen zijn echt iets anders dan een snel ingrijpen bij een stukje van de kies afgebroken. Klanten vertellen niet veel omdat ze tijdens de behandeling niet tot spreken in staat zijn: van wegen de behandeling in de mond, vanwege de ongewone ervaringen. Soms is ademhalen zelfs moeilijk vanwege de druk die uitgeoefend wordt. Blij dat ik geholpen ben, de ervaring is een half uur lang 'benauwend'.

snelle en zorgvuldige behandeling

Zeer vriendelijk, rustig en bekwaam geholpen.

Altijd heel vriendelijk, rustig en bekwaam geholpen. Zeer tevreden.

goede ervaring

de behandeling werd vooraf goed uitgelegd.

Vriendelijk, kundig en goed adviserend.

Uitstekende behandeling en zeer goed advies voor mogelijke toekomstige uit te voeren tandzorg.

Zeer vriendelijk

Zeer kundig

Fantastisch

korte wachttijd, goede behandeling, duidelijke afspraken

goede ervaring

Wel veel wisselingen van behandelende tandartsen

Top!

Luisteren naar je, houden rekening met je. Super fijn!

Altijd mooi op tijd en zeer goed geho

Kon gelijk terecht

zo als het hoort

goede en vriendelijke sfeer

word altijd vriendelijk ontvangen en ben zeer tevreden over behandelingen

Ik werd rustig en met goede info geholpen

Top!!!

Kundig en vriendelijk

Duidelijke uitleg. Neemt de tijd.

Goede behandeling

Na doorverwijzing van tandarts een goede behandeling van de mondhygiënist zoals je verwacht

Hele aardige tandarts en assistente. Waren beiden zeer kundig en empatisch. Iedere handeling werd stap voor stap uitgelegd. Zeer belangrijk aangezien ik veel schrik had omdat er een kies getrokken moest worden. Beide hele fijne mensen, heb een prima behandeling gehad.

Prettig bezoek

Efficiënte behandeling. Ruimte voor vragen. Vriendelijk personeel. Goed advies.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.