Was het nodig?

Ik had een controle afspraak. Voor mij voegde de controle niets toe wat ik al wist of wat eerder besproken was. Jammer.

Was een goede afspraak

Prettig geholpen

Bijzonder goed!!

Op een zeer vriendelijke manier geholpen

Vriendelijke en hygiënische service met een lach

Ik kom al jaren bij deze tandarts. Twee keer per jaar controle en een afspraak bij de mondhygiëniste. Soms een klein gaatje. Elke keer is de behandeling goed. Geen onnodige poespas maar betrouwbaar en professioneel.

Goed op tijd netjes geholpen

Prima behandeling

Nooit problemen

Al 30 jaar goed

Persoonlijke benadering heel attent.

Mijn ervaring was slecht.

Het begon al dat ik twintig minuten te laat aan de beurt was, maar oké dat kan gebeuren. Ik vroeg netjes aan de nieuwe mondhygiëniste of ze mijn gebit zoveel mogelijk zonder de apparaten schoon wilde maken, omdat ik dat gewend was van mijn vorige mondhygieniste . Kreeg meteen het antwoord nee dat doe ik niet ,daar begin ik niet aan. Moet ook aan mezelf denken, moet dit werk nog langer doen. Ik zeg dan zijn we snel klaar en ga ik maar weer huiswaarts. Toen zei ze ik zal het omdat je er toch bent voor een keer doen ,maar de volgende keer zoek je maar een ander. Dit is in mijn ogen niet echt klantvriendelijk, en overweeg ik een andere tandarts te zoeken.

Gezellige tandarts, legt alles goed uit en was vrolijk.

Duidelijk en vriendelijk.

Vriendelijke tandarts. Zorgvuldige controle. Denkt mee.

prima op tijd

zie boven

zeer tevreden

tandarts sjoerd van beek + assitente heef mij goed geholpen en gerust gesteld

fijne tandarts en goede uitleg

Alles was duidelijk

Goed, was duidelijk en professioneel

Personeel is vriendelijk

Vriendelijk

vriendelijk en kundig

Ze zijn kundig en vriendelijk, het enige wat ik na de tientallen jaren heb op te merken is dat ik het vervelend vind om steeds een andere mondhygienste te krijgen. Ik heb liever steeds dezelfde. En het parkeren altijd een ramp maar dat was in het andere pand ook toen ook zo

Geen klachten

Op tijd geholpen

Vriendelijke ontvangen, en voelt vertrouwd.

1 min puntje, het is altijd een gepuzzel om een vervolg afspraak te maken. Voor de rest, Hele dikke prima!

Vriendelijk

Alles goed besproken en duidelijke communicatie.

Kundige mondhygiëniste (Linda!) en zeer klantvriendelijk

Een bezoek aan de mondhygiëniste is niet altijd even prettig. Maar door de benadering van deze mevrouw (Linda) en het uitvoeren door haar van de behandeling is het een fijn bezoek. Kundig en vlot geholpen. Wil de volgende keer weer graag door dezelfde mondhygiëniste behandeld worden!

Voldoende

Goed behandeld. Handige tips en informatie wat het beste te doen

Prettige, vriendelijke en goede controle, behandeling.

Ben al heel lang patiënt bij De Besterd en er is altijd goed voor mijn gebit gezorgd, de laatste jaren zelfs beter door de goede adviezen! Daardoor zijn er minder dure behandelingen nodig.

3x opnieuw n foto

Ik had een hele jonge tandarts en assistent. Toen moest ik foto's laten maken omdat tot 3x toe mn achterste kiezen, waar t uiteindelijk om ging. Er niet op kwamen. Dat was geen pretje. Zewaren super vriendelijk. Maar geen verstand van de apparatuur

een beetje jammer

De eerste afspraak om 8.30 uur was op het hoogst haalbare niveau. De tweede was het tegenovergestelde van de eerste, ik moest wachten, zowel in de wachtkamer als in de kamer die op de bank lag. De dokter was boos, woedend en keek me 5 minuten in de mond waarna ze me schuldig liet voelen omdat ik mijn tanden niet verzorgde. Het is niet de eerste keer.Ik wees haar erop dat er wat plekjes zijn waar ik last van heb en ze keek me vreemd aan en belandde daar.Zou ik van dokter kunnen wisselen? Ik weet de naam van de dokter niet meer.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.