Fijn geholpen!

Na een vriendelijke binnenkomst bij de receptie, nam ik plaats in de wachtkamer. Enkele minuten later werd ik opgehaald door de mondhygieniste. Ook daar weer een vriendelijk welkom. Vervolgens een goede en zorgvuldige behandeling gehad (absoluut geen pijn ondervonden). Kortom: prettige start van mijn dag, dankjewel!

alles onder 1 dak

Snel behandeld

Vriendelijk en kundig geholpen

Zoals hierboven omschreven

Fijne behandeling!

Iedere keer loop ik weer met een sprankelende lach naar buiten.

helaas weer terug

Er is voor de tweede maal sinds lange tijd weer een vullingnodig, echter moet ik weer terug om deze te laten aanpassen

oke

oke, goede check gehad

alles was o.k geen pijn gehad

Ben zoals gewoonlijk prima geholpen.

Zie hierboven.

Niet zo best

Geen.goede uitleg bij de controle dit was ik.niet gewend jammer

Prima geholpen

Fijn geholpen duidelijk advies

Een veilig en vertrouwde omgeving

Het was erg fijn om in een veilige en vertrouwde omgeving te kunnen zijn waar begrip en een luisterend oor zeker aanwezig waren in verband met mijn verleden en de angst voor de tandarts. Er werd zeker rekening gehouden met mijn huidige situatie. Alles goed uitgelegd van de eventuele behandelingen door de tandarts en de eventuele opties besproken.

Afspraak was op tijd en behandeling goed.

Tijdens behandeling reageerde mondhygiëniste door meteen actie te ondernemen en tandarts mee te laten kijken naar 'n plekje. Zij schreef meteen consult kaakchirurg.

Te lang wachttijden

Ik zit al jaren bij de tandartsen de besterd en was altijd tevreden tot de laatste jaar elke keer een anders tandarts of mondhygienist maanden wachten om gaatje te vullen. De artsen, mondhygienist en bij de balie zij verder erg vriendelijk en professioneel! De kinderarts is super goed alleen de wachttijden en elke keer bij volwassenen is minder!

Heel goed gedaan,tevreden klant

Perfect geplaatst prothese,goede uitleg geen pijn.top!

De medewerkers gaan prettig om met de patiënt,is mijn ervaring.

Ik ben goed geholpen door zowel de tandarts als de mond hyg. Had zelfs het geluk, dat een kleine reparatie aan mijn gebit, direct gedaan werd. Top.

Wachten

1/2 jaarlijkse controle afspraak. Wordt 2 dagen vooraf gebeld of ik 1/4 uur eerder kan komen. Uiteindelijk nog later naar binnen geroepen dan de er originele tijd. Nu was het een kwartier. Half uur is ook niet raar als ik terug denk aan afgelopen controle/ afspraak momenten.

Fijne praktijk

Zorgzaam en goed geholpen

na meer dan 40 jaar zeer tevreden

voor mij en Marguerite zijn al de behandelijngen naar tevredenheid uitgevoerd door tandarts Holleman en nu door tandarts Roes die wij graag als vaste tandarts mogen houden. en niet te vergeten Anita de mondhygieniste.

Zeer goed, zowel qua afspraak maken als behandelingen als aandacht voor de cliënt.

Halfjaarlijkse gebitsreiniging in combinatie met controlebeurt door tandarts is behoud van mijn (eigen) gebit.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en er werd echt tijd genomen voor je.

Geen klachten

Prima geholpen

Prima geholpen, voelt goed na een paar dagen.

Was het nodig?

Ik had een controle afspraak. Voor mij voegde de controle niets toe wat ik al wist of wat eerder besproken was. Jammer.

Was een goede afspraak

Prettig geholpen

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.