Heel goed

Prima geholpen

Vreemd, ik heb dit al een keer ingevuld. Waarom krijg ik het verzoek tweemaal?

Vernieuwdend

Mede door ook jonge medewerkers vernieuwend, met zorg, nemen tijd en leggen voorstel neer, geven tijd om te beslissen over vervolgbehandeling, en kosten. Positieve benadering ivm niet uitgevoerde eigen tandzorg....dit geeft motivatie voor verbetering.

Zoals altijd was ik bang.

Sjoerd van Beek heeft me onderzocht en een plan opgesteld. Hij heeft me beloofd mijn vaste tandarts te zijn en er werden drie afspraken gemaakt.

Professioneel, deskundig en vriendelijk

Zeer ervaren endodontoloog zocht gericht naar oorzaak van mijn klachten; wist waar oorzaak zou kunnen liggen en had 2 voorstellen ter keuze om me er van af te helpen. Dit alles in rustig, vriendelijk en to- the- point gesprek. Sprak ook over de kans dat de klachten verholpen zouden zijn/ of niet.

goede service en vriendelijke mensen

Behandeling zonder pijn

Ik had helaas een behandeling gepland voor het vullen van 2 gaatjes. Heb niet lang hoeven wachten, ben door de verdoving goed geholpen en heb de behandeling zonder pijn ervaren. Netjes binnen het uur klaar.

ik vind het wel fijn zo,n controle

Prettige ontspannen sfeer

Ontvangst heel professioneel, geholpen op afgesproken tijd, goed geïnformeerd over behandeling en professioneel advies van de tandarts. Prettige praktijk.

leuke mensen

je wordt op je gemak gesteld werken heel fijn

Beleefd, aardig, netjes, goede behandeling gehad

Gewoon goed

Rustige ontvangst en aandacht voor je.

Allws 100%

Alles 100%

Vakwerk

Goed geholpen

Kan leukere dingen bedenken

Maar de mondhygiënist was vriendelijk en aardig

Zoals altijd

Valt weinig over te zeggen behalve dat na 35 jaar de manier van werken en de kwaliteit nog altijd op hetzelfde hoge niveau liggen.

Supper

Netjes geholpen,fijne tandarts

Goede behandeling

Zeer professionele behandeling en een aardige mevrouw

Zoals altijd goed

Goed, vriendelijk

Vakkundig, enthousiast en toegankelijk team

Het plaatsen van een implantaat is een ingrijpend gebeuren en daar zag ik tegenop. Sjoerd en assistenten waar zeer vriendelijk en hielden tijdens de ingreep goed contact met me. Ik voelde me in vertrouwde handen. Complimenten!

Vriendelijk en professioneel.

De afspraak voor mij liep uit maar dit werd gezegd. En excuses werden gemaakt voordat ze begon met de behandeling.

Wortelkanaal behandeling Dhr. Kostelijk- Uitstekend!

Vakkundig, geruststellend en heel vriendelijk, ik kreeg er volledig vertrouwen in dat ik in goede handen was. Tijdens de behandeling heb ik geen moment pijn gevoeld. Zelfs de verdoving, die rustig en zorgvuldig werd toegediend, werkte razendsnel en was volledig pijnloos. Deze Endodontoloog, Dhr. Kostelijk is echt topklasse. Na de behandeling heb ik ook geen enkele pijn ervaren aan de behandelde kies. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en zorgzame tandarts.

Professioneel en toch informeel!

Goede behandeling door fijn team.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.