niet pijnlijk

Het was wel te doen de behandeling zonder verdoving. Zohra heeft het goed gedaan.

Zeer goed gedaan en snel

mijn mail is jef.v.riel@gmail,com

praktisch maar weinig persoonlijk

praktisch maar weinig persoonlijk

Heel professioneel en vriendelijk tegelijk.

Ik voel me altijd in goede handen als ik ben geweest. Ze missen niets en laten me ook altijd zien waar ik sta en wat er mogelijk staat te gebeuren. Heel helder uitgelegd. Zeer tevreden.

Afspraak snel geregeld

Bij urgentie kan de afspraak snel ingeland worden

Weer prima geholpen

Ik moet naar de mondhygiëniste Pijnloos schoongemaakt.

Niet bij de tandarts geweest maar bij de mondhygiëniste

Blijkbaar doet de mondhygiëniste hetzelfde als een tandarts bij een controle. Misschien doet de hygiëniste iets meer aan het verwijderen van tandsteen. En ik hoef nu pas over 1 jaar weer terug te komen. Goed bevallen dus

Heel erg tevreden.

Ik heb heel veel vertrouwen in Anita. Na jaren met verdoving de behandeling in gegaan en nu niet meer.

Snel en vriendelijk profesioneel personeel

Afspraak zo gemaakt en doen moeite om meerdere afspraken achter elkaar te plannen

Ik heb reguliere controles bij de mondhygiëniste maar niet bij een tandarts (terwijl ze dat vlg mij wel wenselijk vinden). Maar als ik acute problemen heb met mijn gebit kan ik toch snel terecht en wordt alles vriendelijk en correct geregeld. Zeker de laatste spoed behandelijk verliep fijn, mijn angst voor tand procedures werd goed opgevangen.

Ik ben goed en serieus behandeld

De tandarts nam de tijd voor mij. Ik vond dat ze mij prima behandelde

Prima, deskundige hulp van een uiterst vriendelijke tandarts

Pijnloze extractie vakkundig uitgevoerd. Fijne en duidelijke communicatie vooraf en tijdens de behandeling. Goede sfeer in praktijkruimte. Uiterst vriendelijk, goed samenwerkend team: tandarts en assistente die je meteen op je gemak weten te stellen. Chapeau!

Tevreden

Een Hele fijne sympathieke tandarts waar ik mij relaxed/vertrouwd bij voel.

Goed, was slechts controle afspraak. 4 sterren ipv 5 , daar je steeds met wisselende tandartsen te maken hebt.

Ik heb vertrouwen in de werkwijze van elk personeelslid

Hoezo is dit veld verplicht?

35 min wachten

Ruim 35 min te laat werd ik naar binnen geroepen, zonder enige uitleg. Het consult bij de tandarts zelfs was goed; vriendelijke tandarts en controle goed uitgevoerd.

De behandeling was goed.

Zeer belerende toon

Ik ga halfjaarlijks naar de mondhygiënist voor tandsteen. Meestal wat tips hoe het beter kan, welke altijd welkom zijn. De toon van de vrouw welke ik deze keer had sloeg echter nergens op: belerend of ik een klein kind ben (en zelfs dan niet oké zou zijn) met een ontzettend minachtende onderklank. Ik veroordeel jullie ook niet op zaken die ik vanuit mijn beroep onbegrijpbaar vind met een minachtende onderklank, simpelweg omdat zo niet gecommuniceerd moet worden.

Goede pijnloze behandeling

Prettig Secuur Let goed op de reactie van de patiënt

Aardige en vriendelijke mensen

Hele fijne tandarts en mondhygieniste. Stellen je op je gemak en gaan heel aardig met mij om.

Na 42 jaar klant zijn kan ik gerust zeggen dat jullie nog steeds de hoogste kwaliteit leveren!

De combinatie van vakmanschap en mensgerichte benadering maakt jullie zo sterk, houden zo!

Kom al jaren bij de praktijk tot tevredenheid

Vol vertrouwen en rustig in de stoel.

Door de houding van zowel de tandarts als mondhygiëniste bleef ik erg rustig. Erg belangrijk bij intensieve, lange ingrepen. Ook hun afstemming op elkaar gaf rust. Ik voelde me 'in goede handen'.

Best Prettig over behandeling. Informatieverstrekking is minder

Sinds ik bij vaste medewerkers kom is mijn ervaring over behandeling prettiger. Echter: de administratieve ondersteuning heeft mij teleurgesteld: Ik heb nl, vorige maand, een kopie gevraagd van de Offerte voor een partiele gebitsprothese, (die ik dit voorjaar heb ontvangen), waarop ik verder geen reactie heb gehad, behalve dat ze zouden overleggen met Bianca. Dus, bij deze, nogmaals het verzoek om een kopie van deze offerte toe te sturen. (dit mag per mail) Verder vindt ik de baliebezetting onprettig, omdat nieuwe afspraken en uitgebreide informatie, door de zelfde medewerker wordt gegeven als waarbij bezoekende cliënten zich voor een behandeling moeten melden: soms leidt dit tot forse wachtrijen.

Goed geholpen

Alleen jammer dat er geen muziek meer is in de behandelkamer.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.