Fijne tandarts heb marion en Fijne mondhygiëne evelien heel tevreden over beiden .

Gewoon goed

Gewoon goed

Mijn ervaring met sjoerd (en team) is super !

Mijn ervaring met implantoloog sjoerd en zijn team assistentes is super goed ! Ze zijn vriendelijk, goede uitleg ,geruststellend en meelevend ! Ook het telefoontje dag na de implantaat behandeling met de vraag of alles goed ging en of ze nog iets konden betekenen is door mij als super attend ervaren ! Ik ben er nog niet want fase 1 nu gedaan ,maar heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen !

Fijne tandarts Sjoerd van Beek en zijn assistente. Geruststellend, meelevend. En gelukkig al een tijdje dezelfde tandarts:)

Heel prettig en deskundig weer!

Ik ben blij met Linda als mijn mondhygiëniste. Ze neemt de tijd, werkt vrijwel pijnloos!! En goed. Dank je wel

Eerdere problemen lijken snel verholpen te zijn

Tengevolge van een eerdere behandeling door een alweer vertrokken tandarts, hield ik steeds en viel uiteindelijk de vulling eruit. Tijdens deze behandeling bleek hoe het wel goed en zonder problemen kan worden uitgevoerd, door vriendelijk personeel.

Top. Denken met je mee!

Voel me tevreden en wordt altijd netjes ontvangen door het personeel.

Professioneel

Op tijd. Kundig. Vriendelijk.

Mevrouw Roes is super en stelt me gerust

Vanwege mijn angst is mevrouw Roes super. Ze zorgt ervoor dat mijn angst minder is.

goed, superaardig

Prima, leuke nieuwe mondhygiëniste.

Zeer goed en fijn geholpen

Zeer fijn.

Goede intro. Weinig uitleg tussendoor. Gebitsbehandeling leek door elkaar. Met uitleg zou dat schele

Zie bovenstaande.

vriendelijk en duidelijk

Nemen de tijd voor vragen/antwoorden

Goede bekwame mondhygiëniste en fijne tandarts

ze neemt tijd voor je

Goed geholpen

Zorgzaam

Lief en zorgzaam

Altijd vriendelijk.

Fijne praktijk met leuke mensen.

Fijne en aardige tandarts, die duidelijke uitleg geeft.

Professionele mensen

Duidelijkheid op elk gebied op een vriendelijke manier gegeven.

Superfijn geholpen

De tandarts en haar assistente hebben mij gerustgesteld en de behandeling is perfect gelopen.

Zij is heel heel goed

Pijnloos vriendelijk en geduldig

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.