Zorgvuldig en vriedelijk

Professioneel, vriendelijk

Ontzettend goed en professioneel team.

Erg vriendelijk en meedenkend

Er zat een half uur tussen 2 afspraken maar dan wordt er toch meegekeken of dat anders kan en dat kon. Erg fijn.

Snel geholpen en geen pijn

Geduldig, meelevend, de tijd nemen

Ik heb de mondhygiëniste bezocht, iets waar ik toch altijd tegenop zie. Maar ze nam ruimschoots de tijd, complimenteerde me geregeld dat ik het goed deed. Ze had veel geduld, en was erg aardig. Legde het e.e.a. ook goed uit.

Deskundig, ontspannen sfeer en fijne communicatie

De tandarts is zeer deskundig, kent haar patiënten en is leuk met kinderen. Het is een gezellige praktijk met goede communicatie.

Aardig

Fijne tandarts.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel geholpen omdat ik op tijd weg moest zijn om mijn zoon op te halen

vlotte, pijnloze behandeling!

Er was een stukje van de vulling van een kies afgebroken en dat heeft mijn tandarts hersteld. Dat ging vrij vlot en ik heb er niets van gevoeld, dus helemaal geen pijn! De tandarts en de assistente zijn altijd vriendelijk.

niethelemaal tevreden

Ik ben niet tevreden over de mondhygiëniste.

Moest een nieuwe afspraak inplannen maar Angela keek gelijk of de tandarts nog plek had zodat ik niet opnieuw terug moest komen..

Goed. En als het goed is nu ook een vaste tandarts

Goed en vriendelijk

Al weken verschrikkelijk zenuwachtig voor deze ingreep! Maar de assistentes en tandarts Kostelijk hebben me zo op m’n gemak gesteld en fijn geholpen dat ik met een zeer tevreden gevoel ( niet verwacht dat ooit nog te zeggen na een tandarts bezoek) naar buiten ben gegaan. De pijn is met pijnstillend goed te doen

Ongeïnteresseerd en geen empathie

Nav pijn neem je contact op met je tandarts die je al meer dan 20 jaar hebt. Ik gaf aan dat ik min of meer angst heb dit de laatste jaren instaan. Geen enkele empathie hiervoor 2e: weinig uitleg mbt mogelijkheden Ik moet zelf zoveel mogelijk vragen er wordt weinig meegedacht . En dan kom je thuis en spelen er nog allerlei vragen, maar. Na zo’n ervaring denk ik laat maar Ook doordat de tandarts de Nederlandse taal niet goed machtig is vond ik het lastig.

Niet vermelden van kosten voor additionele niet-direct noodzakelijke handelingen

Jammerlijke ervaring dat er werd gezegd dat het goed was om foto's te maken, zonder direct aanleiding, maar daarbij niet te vertellen dat daarvoor aanzienlijke kosten in rekening worden gebracht.

Fijne praktijk en leuke behandelaars

Eerst naar de mondhygiëniste en aansluitend naar de tandarts. Vlotte en goede behandeling

Wij worden zeer goed behandeld.

Wij zijn tevreden over hoe wij worden behandeld door tandarts en de assistente inde behandeling als ook interesse in ons dagelijks leven.

als het dan toch moet dan maar een afspraak bij tandartsenteam de Besterd

Ben heel blij met mijn vrouwelijke tandarts, heel ontspannen, en informeel in de omgang, dat werkt voor mij

goede uitleg wat er gaat gebeuren

mijn tandarts weet goed hoe ik ben, en legt daarom rustig bij iedere stap uit wat ze gaat doen, ze praat ook op een rustige manier en stelt met gerust.

Heel goed en vakkundig geholpen.

Afspraak bij Linda de mondhygiëniste. Mooi op tijd en vakkundig geholpen. Ben zeer tevreden.

uitstekend

goede praktijk

Professionele en prettige behandeling

Krijg veel tips over schoonhouen gebit en fijn om een vast persoon te hebben

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.