meedenkend

Ik ben niet over alle mensen positief maar Marjon denkt met je mee, zegt ook als ze niet mee eens is, erg sociaal.

Altijd super

Op tijd, alle aandacht, super vriendelijk, meedenkend, ik ben 100% tevreden

goed begaan en begripvol

Zeer vriendelijk en goed

Mondhygiëniste heeft me heel goed uitgelegd wat ze ging doen. Tandarts daarna ook goede uitleg gegeven.

Lange wachttijden voor afspraken

Tussen controle en behandeling duurt meer dan n maand!! Er is n vulling uit!!

Heel zacht en vriendelijk

Ik ben bij de mondhygieniste geweest. Nieuwe Merle heette ze.

Kundig

Kundig, vriendelijk, bekwaam

Persoonlijk!

Zeer professioneel en persoonlijk

een heel fijn en prettig mondverzorgingster

ze legt alles fijn uit en ze is heel vriendelijk en neemt de tijd het was uitstekend ik bemoei me niet met anderen mensen want als dit een anderen ervaring hebben dan heb ik het gedaan . ik ben al zo lang bij jullie en mijn bevalt het nog prima maar voor mijn zoon is het slecht afgelopen bij jullie en ze wilde extra onkosten maken Terwel dat niet nodig was

Goed behandeld

Goede praktijk

Controle was goed, aardige rustige tandarts

In 1 woord lukt het ook; super!

Super aardige en deskundig. Tandarts stelt je gerust en neemt de tijd.

Deskundig en prettig

Zie boven

Geruststellend.

Wordt zeer vriendelijk ontvangen. ( Zijn op de hoogte van je persoonlijkheden).Stellen mij op mijn gemak waardoor bepaalde handelingen beter gaan.Zo is het je ook vertrouwd.Zéér tevreden. PS. Blij met mijn vaste Mondhygiëniste Anita en Tandarts M. Roes

Vriendelijke en deskundig

Ik werd prettig te woord gestaan. Er werd begrijpelijk informatie gegeven en er werd naar mij geluisterd.

Aardig en heldere communicatie

Bij de aankomst was hetveven wachten met 3 wachtenden voor me. Maar er kwam al snel iemand helpen om de aanmeldingen te versnellen. Korte wachttijd in de wachtruimte. Tandarts was zeer aardig en open. Heldere communicatie over behandeling en mogelijke toekomst scenario's Daarna meteen een vervolgafspraak kunnen maken.

Worden goed behandeld. En de tandarts die mij geholpen heeft staat er niet tussen maar is Wouter Worms , hij staat niet in het rijtje van namen.

Goeie behandeling gehad, een zeer fijne mondhygiëniste

Ik ben heel tevreden over de mondhygiëniste

erg goede ervaring.

zowel vaktechnisch als op menselijk vlak ben ik zeer tevreden.

Was zooals altijd goed

Zoals boven vermeld

Zorgvuldig

Grondig nagekeken en kijk met verlangen uit naar de nabehandeling in verband met de jaarlijkse controle die achter de rug is.

Heel prettig en heel deskundig behandelt.

De behandeling door Marion Roes was een 10 waard. Wel jammer dat er steeds wisselende tandartsen zijn en dat de wachttijd voor een behandeling vaak zo lang is en de kwaliteit van de assistentes wisselend.

Was een aangename kennismaking.

Ik had een goed gevoel bij de kennismaking. De arts komt goed over en legde goed en begrijpelijk uit wat de behandeling inhield.

prima geholpen

Heel goed geholpen, vakkundige reparatie van mijn kiezen. Heldere uitleg, vriendelijke benadering.

Fantastisch

Goede uitleg en behandeling

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.