Erg deskundig, uiterst vriendelijk, zorgvuldige controle

Erg deskundig, uiterst vriendelijk, zorgvuldige controle

Wat een verschil met vroeger.

Vriendelijk

Goed geholpen door tandarts en mondhygiënist zijn heel vriendelijk .

foute boel

tand afgebroken en wordt 5 weken later pas gerepareerd. ondertussen problemen met tong bijten en slecht eten.

Altijd goed

Klantvriendelijk en word goed geholpen

Goede mondhygiënist

Fijn en vriendelijke tandartsen praktijk

Fijne mensen en goede behandeling

Sinds ik bij deze tandarts zit hebbelijk geen last meer van angst voor de tandarts

Altijd goed, zelfs als je wat minder goed nieuws krijgt

Tevreden

Vriendelijk. Geen lange wachttijd.

Soms onvriendelijk

Als je 1 minuut telaat bent, stort de wereld in maar bij uitloop dood normaal en komen ze afspraken ook niet na. Ze zouden mij tetug bellen voor een afspraak te herplaatsen maar al twee weken geleden, nog steeds geen telefoontje

Intake voor wortelkanaalbehandelingen, goede uitleg waarom en wat er gaat gebeuren. Gelijk een kostenplaatje wat de kosten zijn.

Goede ervaring

Fijne ervaring, goed geholpen. Wel even een wachttijd bij de tandarts omdat hij wat uitliep (20 min)

Al meer dan 35 jaar een fijne praktijk

Fijne praktijk, vlotte moderne tandartsen en mondhygiënisten. Ik kom er al meer dan 35 jaar en nog steeds tevreden.

Alles goed gegaan kies laten trekken Ben de naam van de tandarts vergeten moeilijke buitenlandse naam. Sorry

Prima geholpen door vriendelijke mondhygiëniste en vriendelijke receptioniste

Niet goed

Slecht had om 8:15 een afspraak en wordt om 8:25 naar binnen geroepen terwijl ik ze van te voren gewoon op een stoel koffie zie drinken. Waardeloos!!

Goed en deskundig geholpen

Er werd voldoende tijd genomen, vriendelijk en deskundig geholpen.

Na wegwerken van achterstallig onderhoud is de gang naar De Besterd een stuk relaxter.

Ruim een half jaar terug heb ik het ritme van een keer tandartsbezoek en bezoek aan de mondhychieniste weer opgepakt. Ik was jarenlang niet geweest. Inmiddels ben ik nu overtuigd van het nut van poetsen met een electrische tandenborstel en het raggen. Voor het eerst geen gaatjes!

Vriendelijk, meelevend en top tandarts

Zowel de tandarts als de mondhygiëniste zijn vriendelijk, meelevend en professioneel.

Behandeling prima

Mondhygieniste , was prettige Behandelingen Afspraak maken vlotte Niet zo. Twee aaneensluitende afspraken lukte haar niet. En geen bevestiging gehad via mail. Mondhygieniste, prettige behandeling Nieuwe afspraak maken, 2 aaneengesloten lukte haar niet. Geen bevestiging ontvangen via mail.

Ben netjes gebeld en over vervolg afspraak voorde controle. Vooraf ook ingelicht dat de afspraak verplaatst was.

Goed.

Goed.

Helemaal goed

Vak mensen

zeer vriendelijke geholpen ,heb wel eens anders ervaren bij jullie!

Heb een jaar geleden nog overwogen voor een andere tandartspraktijk, maar woensdag ben ik goed en vriendelijk geholpen! Want dat ontbrak de laatste jaren wel onder de artsen ,daar de dames aan de balie altijd vriendelijk zijn. Vergeet niet dat klant koning is(als ze zich koninklijk gedragen) en vriendelijkheid kost niets!!!! Ben al 40jaar klant bij jullie en wil dat zo houden. Met vr groet Thea de Nijs

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.