Professioneel!!!! Top tandarts !!!

Professioneel

Behandeling waar ik vaak toch een beetje tegenop zie is prettig verlopen.

Prettig.

Goed geholpen en korte wachttijd

Fijn geholpen

Fijn eholpen

Ben goed geïnformeerd

Tandarts was eerlijk over mijn gebit

Op tijd en goed geholpen

Alles volgens afspraak en keurig geholpen

Niet mijn hobby wel goed

Kom er niet voor mijn plezier. Kundig en vriendelijk personeel.

Super goed

Zeer goede ervaring zoals altyd

prettig in omgang komt deskundig over

aan de receptie wordt je vriendelijk ontvangen. Tot nu toe heb ik had ik vaak een andere mondhygiëniste. Dit ervaarde ik niet als prettig. Vooral ook omdat naar mijn gevoel de ene secuurder en beter werkte dan de ander. Mijn vaste tandarts is net met pensioen. Over mijn nieuwe tandarts kan ik nog geen mening geven. Sjoerd van Beek waar ik het laatst geweest ben kwam prettig over en zijn manier van werken wekte vertrouwen door zijn deskundigheid.

Bijna pijnloze wortelkanaalbehandeling

Prettig ontvangst, goede uitleg. Ik was doorverwezen door tandarts voor Endodontoloog. Maar ik heb begrepen patiënte stop en ook geen wachtlijst. Dus aanbevelen heeft eigenlijk geen zin.

Goede ervaring

Mijn afspraak bij de mondhigyenist verliep prima. Ze was vriendelijk en professioneel met begrip naar mijn situatie.

uitstekend

wordt goed geholpen vriendelijk , aardig

Fijn

Heel leuk team, alle tijd ,goede duidelijke uitleg zelfs grapjes maken ;-) Word meteen op je gemak gesteld

mijn ervaring was oké

Bij tandarts Roes was de afspraak goed, fijn contact gehad. Aan de balie moest ik een nieuwe afspraak maken voor over 1/2 jaar en wordt me verteld dat tandarts Roes er dan niet meer is, dat ze gaat vertrekken bij de praktijk. Ik vraag waarom ik nog een afspraak met haar inplan, dat heeft dan toch geen zin!!! ik moet zelf vragen stellen hierover en uiteindelijk komen we er op uit dat ik een afspraak maak met een nieuwe tandarts die nog moet beginnen. Erg onduidelijk en verwarrend gesprekje vond ik.

Professioneel

Good service

Very pleased with the care i get at Tandartdebesterd!

Een hele fijne tandarts

In orde

Geen wachttijd en een degelijke behandeling met voldoende uitleg.

hartstikke goed

ik wordt altijd goed geholpen en voorgelicht

Snel en goed geholpen

OP de vraag om een consult kon ik ik binnen een week een afspraak maken en meteen combineren met mijn jaarlijkse controle.

Prima en duidelijk advies tav vervolgbrhsnding.

Duidelijk advies voor vervolgbrhandeling.

goed geholpen

vakkundig en vlot .goede uitleg

Wat zou het leuk (en onderscheidend zijn, je krijgt meerdere van dit soort verzoekjes per dag) als de tandarts dat nou eens persoonlijk zou vragen. Dat levert, naast het gevoel bij de klant dat haar/zijn mening er klaarblijkelijk toe doet, mogelijk niet zulke mooie grafiekjes op als uit dit klantenonderzoek, maar het resultaat is stukken betrouwbaarder. Suggestie: probeer het eens. P.S. Mijn recente behandeling verliep prima.

Snel en deskundig geholpen.

Een spoedafspraak gehad en vakkundig geholpen.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.