Zoals altijd: uitstekend.

Vriendelijk, rustig, deskundig.

Korte tot géén wachttijden. Fijne en vriendelijke behandeling.

Zorgvuldig, vakkundig en bijna pijnloze acties.

Goed geholpen

Ik ben prima geholpen door de mondhygiënist

Heel tevreden

open relatie met tandarts, voel me veilig, fijne klik, vriendelijk begripvol en inlevend

Zorgvuldig en vriendelijke benadering

Al vele jaren patiënt bij 'De besterd', geen reden om over te stappen.

Niks op aan te merken

Aardig, vakkundig

Altijd professioneel

15 min te laat

ze heeft zich verontschuldigd, er was een spoedgeval tussen gekomen

Gewoon goed

Netjes geholpen, niet lang hoeven te wachten Vriendelijk personeel

Ik kom hier al jaren en ben erg tevreden ze zijn vriendelijk ze denk mee.

Te lang moeten wachten

ik vond het erg vervelend dat ik, ondanks dat ik zo vroeg een afspraak had (08.10), 20 minuten moest wachten en pas om 8.30u aan de beurt was. Ik begreep dat het door opstartproblemen met een apparaat kwam. Verder was de behandeling door tandarts Dielis overigens prima, maar daardoor kwam ik te laat op mijn werk en liep ik een belangrijke afspraak mis.

Goed en professioneel geholpen

Tandarts worms heeft me goed geholpen (blij met de behandeling

verstandskies verwijderen

Dit was de 2e verstandskies die eruit moest. Na de eerste zag ik erg op tegen deze 2e. Het viel me alleszins mee. De vorige keer moest de tandarts nogal kracht zetten en heb ik een week lang een dikke kaak gehad en nauwelijks fatsoenlijk kunnen eten. Deze 2e keer had ik geen dikke kaak en kon ik de 2e dag al behoorlijk goed eten. De assistente zei de 1e keer wel iets waar ik van schrok: "is dat bot"? De tandarts stelde me gelukkig snel gerust maar dat was niet zo fijn.

Ze heeft heel netjes alles schoon gemaakt

werkt mooi afspraaktijd

wordt goed geholpen, tussendoor na telefoontje kan de zelfde dag komen.

Heel goed

Bijzonder vakkundig en zachte vriendelijke behandeling

Gezellig en vriendelijk

Altijd wel een tof contact en fijne uitleg

Vriendelijke service door tandartsassistente

Vriendelijke service door de tandartsassistente zowel aan de balie als in de spreekkamer. De Tandarts zelf was erg kort van stof en kwam op mij gepikeerd over. Stelde vragen aan de tandartsassistente terwijl zij al het hele verhaal gedaan had.

Zijn laaste tijd slecht bereikbaar

Bellen en bandje enz

Professioneel en betrokken

Carlijn is in staat om je op je gemak te stellen. Ze legt prima uit wat ze doet en waarom en is heel vriendelijk. Ze is uiterst professioneel maar denkt ook goed met je mee. Erg prettige persoonlijkheid.

heel goed

Ik werd goed behandeld voor het reinigen van mijn tanden.

Goede ervaring

Supper fijne tandarts ! Tandarts lopic

Fijn

Perfect geregelde controle

Het koste wat moeite om de afspraak te maken. Steeds in gesprek maar eenmaal de afspraak gemaakt loopt alles van een leien dakje.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.