Ik ben echt bang voor de tandarts en zag als een berg op tegen een bezoekje aan Claudia Melchiori maar ik voelde me na een gesprekje al veel rustiger. Claudia neemt de tijd is heel begripvol, duidelijk en kundig. Ik zou het liefst direct overstappen :-)

Uitstekende mondzorg

Vriendelijke ontvangst, professionele zorg en duidelijke uitleg. Voldoende tijd voor mij als patiënt.

Buitengewoon tevreden

Fijne behandeling

Zeer vriendelijk correct en deskundig

Vriendelijk en professioneel

Ik word altijd vriendelijk en professioneel geholpen. De praktijk is netjes en overzichtelijk. Daarnaast hebben ze alle middelen voor verschillende mondzorg onder een dak.

Prettig

De tandarts is vriendelijk en zorgt voor rust.

Wat een vakvrouw die claudia,super bedankt. Tot volgende week

Uitstekende service.

Direct een afspraak kunnen maken en erg goed geholpen.

uitstekend

'Niets op aan te merken

Zeer vriendelijke benadering, professioneel geholpen.

1e Keer bij nieuw persoon is altijd spannend! Je kent elkaar niet en van beide kanten aftasten!

Stukje rust en ze leidde me af. Liet voorgaande foto's zien en gaf goed advies mbt wel/niet verdoven!

Ik voel me in goede handen

Ik voel me altijd prettig bij jullie. Alleen jammer dat de avonden er van af gaan.

Andere zorgverlener dan verwacht

Heel verrassend: Een andere preventie-assistente dan verwacht door wisseling van personeel. Het zou plezierig zijn om dit van tevoren te weten.

Perfecte uitleg en behandeling. Zelfs de dag erna nog een belletje gekregen of alles in orde was.

Prima zoals omschreven.

Erg goed snelle behandeling. Keuze vraag welke tandarts mij behandeld heeft.Weet de naam niet.

Vriendelijk en prima vakbekwaamheid

Uitstekende ervaring mee

Ik voel mij op mijn gemak tijdens de behandeling

Goed en fijne behandeling gehad

Warm onthaal

Vriendelijk en deskundig.

Afspraak tussen mondhygiënist en tandarts liep goed. Ik kreeg een goed advies en uitleg.

Werd snel en vriendelijk geholpen.

Ze was nog Nederlands aan het leren maar deed het prima.

Prima behandelingen door vakkundig personeel

Vriendelijke ontvangst, tandarts en assistente net zo vriendelijk. Goede uitleg over gebit.

Ontzettend goed kwalitatief werk verricht ze nam de tijd. Hartelijk dank.

zeer goed

Zeer vriendelijke en deskundige behandeling.

Top!

Echt een super tandarts!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.