goed genoeg

Prima geholpen.

Ben al jaren patiënt van deze praktijk en nog steeds erg tevreden.

zeer vriendelijk en kundig

Vanwege mijn angst voor een tandarts vanuit mijn jeugd word ik altijd op mijn gemak gesteld, voel me nooit een zeur of een nummer. Wel jammer dat deze tandarts waar ik inmiddels weer aan gewend was iets anders gaat doen. Ik heb jarenlang bij Rien Koopmans gezeten, en wissel niet graag vanwege mijn angst. Op zoek naar een andere, genoeg keuze op de site te zien

Uitstekend geholpen door een kundige, rustige tandarts.

De tandarts vertelde steeds wat ze ging doen. Ze ging rustig te werk en stelde me op mijn gemak.

voldoende

Het werk van mijn oude tandarts was beter. Bij het opvullen van mijn tanden deed hij de gehele tand, nu alleen de boven kant waardoor er kleurverschil is. ik gaf aan dat ik kiezen wilde laten trekken, dit vond ze geen goed idee maar kwam verder niet met een andere oplossing. verder vind ik het veel te lang duren voordat ik geholpen word. Begin februari controle en pas in mei en juni kan ik pas terecht.

tevreden

Uiteraard zijn er leukere dingen dan een tandartspraktijk bezoeken, maar mijn meest recente ervaring afgelopen Maandag was verder wel oké. De mondhygiëniste was vriendelijk met hier en daar wat informele communicatie, en ze kent haar vak duidelijk goed genoeg om er vertrouwen in te hebben. (ben helaas de naam vergeten van wie mij heeft behandeld)

Geweldig geholpen

Kon meteen terecht na een ongelukje!

Prima, alles volgens afspraak en netjes op tijd

Vriendelijke mensen, afspraak mooi op tijd.

Gwn niet goed en voor mij gevoel niet fijn.

De tandarts was absoluut niet vriendelijk en ook niet tegen mijn moeder. we komen hier al jaren en ik ben nog nooit zo slecht behandeld. Dankzij een tandarts ik kom met klachten die ik na een behandeling bij haar heb gehad: en vervolgens nogsteeds raar doen en antwoorden zoeken op alles. Ik vijd het helemaal niks. 0 sterren sorry voor dit maar mijn eerlijke mening. Van mij en me moeder en me vriendin die er ook bij waren de 2 de keer zo iets gebeurd.

Vriendelijk en vakbekwaam

Nemen de tijd voor je, vriendelijk van de balie tot en met de tandartsen.

Ze weet wat ze doet,vriendelijk

Ze is zwanger,weet haar naam niet

Een hele lieve jonge dame aan de receptie

Behandeling top!

Alleen was die later dan de afgesproken tijd. 09.30 i.p.v. 09.10

Deskundig en daadkrachtig

besluitvaardig

Afgelopen dinsdag heb ik gebeld omdat ik al een week zeurende pijn aan linker onder kies had. Ik werd meteen geholpen en kon binnen 1 uur terecht. Bleek dat mijn kies gebroken was ( nadat röntgen foto was gemaakt) Helaas moest de tand getrokken worden Omdat er geen andere opties waren werd mij dit goed uitgelegd . Het was even incalculeren, maar uiteindelijk naar tevredenheid goed geholpen. Wat ik fijn vond was de besluitvaardigheid van de tandarts. Wat ik vreemd vond is dat ik bij de laatste controle wel een kroon besproken heb omdat kies zwak is/was. ( opdracht : ik moest alvast op de wachtlijst bij mijn verzekering. Tandarts Alejandra vertelde dat kroon sowieso niet kon vanwege wortelkanaal behandeling Enfin, 2 verschillende adviezen/besluiten. Verder wil ik doorgeven dat ik als patiënt ( al jaren) van tandarts Holleman, niemand als vervang heb aangewezen gekregen , en altijd maar zweef tussen tandartsen/mondhygiënist. Mijn wens is dan ook om dat tandarts Alejandra mijn vaste tandarts wordt. Vriendelijke groet, Evian Havens.

Meteen terecht en goed geholpen.

Dubbel

Ben alty blij aksk buiten sta Foto's gemaakt deze keer zonder kotsneiginen en pijn ze nam me serieus en verplaatste de foto zodat het Beter ging. Top. Tandarts praatte met buitenlands accent weet nie hoe ze heet. Was vriendelijk. Klote dat ze weer voor der collega's aam het lobbyen was om hun aan het werk te houden. De klanten op kosten te jagen/ en ongerust te maken dat de tanden eruit zouden vallen.. zonder die afsprak hou daar toch eens mee op.. Hierover al eens klacht ingedient bij de vgz.. Dus nee op 1 en vraag 3 helpt toch nie om in gesprek te gaan.

Prettig

Fijn consult, duidelijke communicatie en persoonlijk

Hele aardige zingende tandarts die mij ook gerust weet te stellen

Grote renovatie gehad van mijn gebit en dat ging allemaal in goed overleg. Ook werden de kostn van te voren goed inzichtelijk gemaakt. Ik ben heel blij met mevrouw Sanchez als tandarts.

Prima behandeling

Goede geruststelling en behandeling

al 50 jaar tevreden

altijd binnen redelijke termijn tot afspraak komen behandeling Marjon en assistentie vriendelijk en met respect voor BANGE patiënt. balie altijd correct, inclusief telefonisch contact

Netjes geholpen en vriendelijk

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.