Alles naar wens

Goede ontvangst, prettige ruimte, wel even moeten wachten, prima behandeling, goed overleg.

Het ging goed

Vriendelijk en ben goed geholpen.

Prima behandeld

Geholpen door v. Lopik.

ERG PRETTIG BEHANDELD

ERG PRETTIG BEHANDELD

Heel prettig, goed geïnformeerd

Prettige, rustige benadering, fijn om te kunnen overleggen, gemoedelijk

Prima rustige tandarts (mevr. Morena). Jammer alleen dat na het vertrek van tandarts Holleman nu al de 3e andere tandarts de controle heeft gedaan. Alle 3 overigens met dezelfde conclusie. Maar mijn voorkeur gaat echt uit naar 1 vaste tandarts.

Vaklui

Fijn geholpen

goede kliniek

Als je al 20 jaar klant bent, zal het wel bevallen...

Niet fijn

Bijna een uur in de stoel gelegen en nog is de behandeling niet gelukt! Ben altijd heel angstig en het was ook best pijnlijk met het aandraaien van de ring. Om dan na 50 minuten te horen sorry het lukt niet je moet een andere afspraak maken, kan zo snel mogelijk en dat dan ook pas over 3 weken is. Verder kwam er tot 2x toe, toen ik met tranen over mijn wangen in de stoel lag, een man heel blij binnen die iets aan de tandarts wilde geven. Vind het heel bijzonder dat mensen zomaar de deur open willen doen als de tandarts gewoon bezig is! De tandarts heeft gewoon haar best gedaan, daar niks negatiefs over!!! Maar fijn was het niet :-(

De vulling van een kies was eruit gegaan. Ik kon snel , binnen enkele dagen terecht bij de tandarts. De reparatie werd op een zorgvuldige manier verricht. Zorgvuldig werd nagegaan of de nieuwe vulling geen nieuwe drukpunten opleverde. Daarna zag de tandarts dat vroege van een andere kies ook een stukje was afgebroken. Die kies is ook meteen gerepareerd. Voorkomen is beter dan genezen!

Al een paar jaar een fijne tandarts, is wel eens anders geweest doordat er veel wisseling van tandartsen was. En dat alles onder 1 dak is, is ook fijn zoals mondhygiëniste, orthodontist enz. Vindt de aanmeld zuil jammer, neemt het persoonlijke weg. Maar gaat wel sneller, dubbel gevoel daarover

Rustig persoon, prettig in omgang

Super goed!!!

Wat een geweldige tandarts!!! Stelde mij ( angst haas) echt gerust. Wel een aandachtspunt. Wanneer men in de wachtkamer zit, is het prettiger dat niet alle telefoon en persoonlijke patiënt conversatie gevolgd kan worden.

Goede behandeling, duidelijke toelichting, chapeau!

Vrij directe behandeling en een goede toelichting en uitleg gekregen van Andrea

Professionele praktijk

Vakkundig en duidelijke werkwijze.

Prettige ervaring

Ondanks dat naar de tandarts gaan niet per se mijn hobby is, heb ik het toch als prettig ervaren.

Prima uitleg en geruststelling

Het was een prettig consult waarin ik deskundig advies gekregen heb.

Good

Professionaliteit

Fijn dat alle disciplines bij elkaar zitten. Wachttijd is niet lang.

Zie bovenstaande.

Prima!

Efficiente controle

Goed (controle, advies en communicatie)

Gewoon goed!

Elk half jaar naar de mondhygieniste en tandarts voor de schoonmaak en controles en altijd een ander en da's heel fijn want ze zijn allemaal zeer vriendelijk en duidelijk. Fijn.

Goed zoals het was, jammer weer een wisseling in tandarts

Ik heb altijd een heel goede ervaring met tandartsengroep De Besterd gehad omdat ik een erg goede vaste tandarts had tot hij met pensioen ging. Daarna veel wisselingen gehad met tandartsen en wisselende ervaringen. Nu voor 1 keer weer een echt goede tandarts gehad en die gaat nu alleen nog maar implantaten doen. Dat wisselen is echt een groot probleem vind ik.

Mijn tandvlees is wat verbeterd tov een paar jaar geleden

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.