Ik ben prima geholpen en geadviseerd.

.....

Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid

Geweldig behandeld door mondhygiëniste Sam Sam en daarna door Tandarts Wouter Worms. Top!

Vriendelijke deskundige sservice

Eefiq was vriendelijk, deskundig en gaf goede bruikbare tips

Vriendelijke medewerkers, niks op aan te merken.

Prima medewerkers. Vriendelijk en ik was op de afgesproken tijd aan de beurt. Enige irritatie bij mij is, dat twee afspraken, één bij de mondhygiëniste en één bij de tandarts, voor over een half jaar (!) niet gecombineerd kunnen worden op een dag en/of aansluitend. Ik vermoed, slechte planning. Sorry.

Ben naar behoren behandeld

Goed ervaren

Vriendelijk

Ze gaf duidelijke uitleg over verschil in behandeling tussen mondhygiënist en preventie assistente. Dat was niet eerder zo uitgelegd. Ik vind het wel vreemd dat ik niet sec bij een mondhygiënist kan komen voor behandeling tandsteen ook onder het tandvlees, zonder dat ik ook meteen een heel traject afneem.

Behandelaar heeft een goed luisterend oor

De mondhygiënist komt zeer proffesionele ofer en luistert goed naar je ‘klachten’ Wat me wel stoorde was het TV programma in de wachtruimte Daar stond iets dramatisch (ordinair voor jonge kinderen) op in de trend van Temptation Island met Chippendael achtige ontblote mannen die vunzig sexueel getint bewogen Nou kan ik daar op zich wel tegen, maar ik vind het totaal ongepast in een wachtkamer…beter opletten wat je aanzet!

Vriendelijke man

Erg vriendelijk

Vriendelijk en kundig geholpen bij mijn jaarlijkse controle.

Fijne tandarts met een duidelijk manier van communiceren

Fijne tandarts met een duidelijk manier van communiceren

Ik vind dat ik goed geholpen wordt. Heb ook geen “probleem” gebit dus blijft bij controle. Ik vind het wel minder dat degene(de tandartsassistente) die je komt halen op een grote afstand je naam roept. Is soms slecht hoorbaar maar ook afstandelijk.

Goed geholpen

Tandarts Wester gaf aan dat ik waarschijnlijk mijn tanden klem en dit heeft mij geholpen, ik let er nu op. Bedankt voor de tip.

Prima en snelle behandeling

Er brak een stukje van mijn kies af. Ik kon de zelfde dag komen en de vulling werd meteen vervangen. Heel fijn!

vriendelijk en efficient

Goede uitleg wat er ging gebeuren en goede instructie

De behandeling was goed

De behandelaar nam de tijd, Ze gaf nuttige informatie.

Top!

Altijd met een glimlach te woord gestaan, altijd op tijd geholpen en ze denken altijd met je mee!

Tegenvallen

Minder fijn dan andere keren, ik vond de mondhygiëniste vrij ruw deze keer. Normaal vind ik het nooit vervelend, maar nu had ik er ook daarna nog last van en dat heb ik normaal nooit.

Fijne ervaring

Er werd goed voor me gezorgd en geluisterd ik voelde me op mijn gemak

Erg vriendelijk, vakkundig en snel geholpen

Erg vriendelijke vrouw, communiceerde duidelijk en werkte erg snel en vakkundig. Ik ben geholpen door Imane

Ik was heel tevreden

Natuurlijk zal ik het aanbevelen .

Zeer vriendelijk en meen de tijd.

Ze leggen het goed uit. Wat de mogelijkheden zijn. En ze laten de keuze aan jou over. Ze is niet opdringerig en dat is heel fijn.

Duidelijke uitleg

Voel mij op mij gemak

goede mondhygeniste

Benandeling goed gegaan, goede adviezen

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.