Betrokken en deskundig

Vriendelijk en behulpzaam personeel Betrokken en transparant Patiënt gericht

Ik voelde me goed

De tandarts en assistent waren heel aardig. De tandarts legde me uit wat ze ging doen. Haar vraag of ik verdoving wilde raden ze het aan, wel te doen omdat het pijnlijk kon zijn. Daardoor was ik zelf ook rustig. De behandeling verder pijnloos..de tandarts haar naam ben ik vergeten. Ze is ik dacht Spaanstalig.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke benadering en goede uitleg

Goed geholpen en vriendelijk

Goed geholpen en vriendelijk

Niet zo goed

De ervaring die ik heb met Kunstgebit deskundige heb is eigenlijk niet goed. Het is heel vervelend dat ze er alleen op donderdag is. Dit werd ons pas verteld toen de behandeling al liep. Ook heb ik een paar maal gevraagd om een afspraak bij de implantoloog, dat doen we als je hier klaar bent werd mij gezegd. Ondertussen blijkt dat die maar eenmaal per maand aanwezig is waardoor de eerste afspraak pas in augustus kon. Dus ben ik genoodzaakt om elders te zoeken. Dit is gelukt begin Juni kan ik terecht in Oisterwijk. Verder ben ik tevreden over de dames aan de receptie.

Zeer deskundig

Prima hoor

Goed naar me geluisterd en goed geïnformeerd

Prima behandeling

…..

Fijne tandarts, kundig

Fijne tandarts, kundig, altijd vriendelijk

Snelle en prettige behandeling

Zie boven.

lieve zorgzame behendige mondhygiëniste

Fijne tandarts

Na bijna heel mijn leven bij holleman te zijn geweest ben ik zeer blij met mijn nieuwe tandarts (weet alleen haar naam niet meer en kan deze ook niet terugvinden in mijn mail) excuus

Altijd goede kwaliteit

Zoals ik eerder schreef en in de beoordelingen terug zie: kwalitatief hoogstaande zorg, en veel specialsmen in huis.

De behandeling is professioneel en zij was als persoon heel goed voor mij. Ontvankelijk, kalm bescheiden aardig maar ook vrolijk en plezierig

Zeer tevreden!

Goed en snel behandeld.

Goede uitleg

Hopenlijk blijf dit mijn vaste tandarts, ik heb er een goed gevoel bij dat is de laatste jaren anders geweest.

Heel goed

Snel geholpen worden … En goed beoordeeld…

Voelde vertrouwd

Werd op afgesproken tijd opgehaald uit de wachtruimte. Prettige ontvangst door arts en assistente.

Ik had wel schrik maar alles ging supergoed

Kom de volgende keer weer terug

top kwaliteit

hele goede en zorgzaam voor mij tanden en gemak gevoel

snel en goed geholpen na klacht

goed geholpen na klacht aan draadje

Goed en snel

Goed geholpen

nog 1 keer proberen

Het is niet meer wat het ooit geweest is. Ik heb geen grip op de zorg professional. Mijn huisgenoot, met een andere achternaam, kreeg een rekening van dingen die ik ook al betaald had.

Ik werd keurig op tijd geholpen

Prima!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.