Vriendelijk en kundig

Mondhygiëniste was vriendelijk en kundig

Direct geholpen na gebroken frane

Zeer vakkundig, snel en vriendelijk geholpen na frameprothese die gebroken was. Ondanks drukte, plaats gemaakt om prothese in te leveren en de andere dag gerepareerd op te kunnen halen!

werd goed geholpen

goede behandeling en advies

goede uitleg en goede behandeling die niet veel pijn deed.

Deskundige behandeling en adviezen.

Op een zeer prettige en ontspannen manier. Héél jammer dat Anita de praktijk gaat verlaten. Ik ga haar zeker missen !

Op tijd geholpen en vriendelijk

Prima bezoek. Kreeg helaas zonder overleg weer een andere mondhygiënist. Heb gevraagd om niet steeds een andere tandarts en steeds een andere mondhygiënist. Ze doen hun werk goed maar continuïteit vindt ik wel belangrijk.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Goede mondhygiëniste die Merle

Deze mondhygiëniste had ik nog nooit gehad maar zij doet haar werk goed en en net als de andere dus ga zo door

Goed maar Ben niet blij dat anita weggaat al zo lang klant

Het was het best

Ze zijn heel aardig en vertel je precies wat je nodig hebt

Snel en deskundig

Tandsteen Verwijderen is nooit prettig, maar nu was het pijnloos en goed te hebben.

Netjes kies verwijderd met mondkapje om in tegenstelling tot mijn vorige tandarts

Vriendelijk, vakkundig en klantvriendelijk

Zie boven

Hele leuke zingende tandarts die veel uitlegt en ook overlegt

Wat ik fijn vind is dat alles in overleg gaat. Je weet dus waar je aan toe bent, zowel de kosten als de behandeling. Verder heb ik een hele leuke zingende tandarts die mij goed op mijn gemak stelt en goed communiceert.

Standaard controle. Prima verlopen, duidelijk en vriendelijk behandeld.

Vriendelijk en deskundig

Superfijne behandeling bij mondhygiëniste Anita. Heel jammer dat ze vertrekt!

Heel persoonlijke behandeling, rekening houdend met mijn gevoelens.

vakbekwaam en vriendelijk

Sedert 1986 klant bij Tandartsenteam De Besterd (in de toenmalige kloosterpand in de Koestraat Tilburg). Tandarts FD Holleman een zeer vakkundige man, mij welbekend. Sedert 2020 weer in contact gekomen met tandarts Holleman nu de vorige tandartspraktijk niet bereid is om een dergelijke werkstuk (etsbruggen in de molaarstreek) af te leveren. Er is gekozen voor een plakbrug met 24 als dummy (zwevend element). Onlangs is de plakbrug afgebroken welke niet hersteld kan worden, derhalve dient er een nieuwe plakbrug te worden gefabriceerd. Nu helaas tandarts Hollemans in 2023 met pensioen is gegaan ben ik geholpen door tandarts ene mevrouw Mereno. Vorige week zijn de voorbereidingshandelingen verricht (het verwijderen van oud kroon- en brugwerk). De werkzaamheden zijn so far so good adequaat verricht. Een vriendelijk, vakkundige en aardige tandarts. Op korte termijn zal de plakbrug worden geplaatst. Ik ben nu al zeer tevreden.

Waardeloos

Ik ben al meer dan 300 euro kwijt en er is nog niets opgelost. Het gaat niet over de personen maar over de mannier van praktijkvoering.

Vriendelijke, deskundige ontvangst en behandeling.

Zie hierboven.

Veel verschillende gezichten

Ik denk dat dat gewoon door de dag komt. Er waren veel verschillende gezichten in de ruimte.

Goede kracht !

Het is de laatste tijd een rommeltje

Sinds mijn tandarts weg is en er veel nieuwe tandartsen in deze praktijk zijn gestart is het een behoorlijk zooitje. 30 jaar lang bij tandarts Holleman nooit problemen gehad. Nu worden afspraken geannuleerd, soms een half uur voor je een afspraak hebt. Ik stond laatst al bijna net mijn jas aan klaar om te gaan toen mijn afspraak geannuleerd werd. Laatst zat ik in de wachtkamer te wachten en te wachten. Ben ik naar de secretaresse gelopen. Zij ging op onderzoek uit. Bleek de tandarts uitgelopen te zijn, of ik een andere tandarts wilde. Ook de keer daarna heb ik deze tandarts niet gezien en kreeg ik een andere tandarts, heb toen ruim een kwartier in de stoel zitten wachten omdat ze een collega aan het helpen was, toen ik uiteindelijk behandeld werd zat ze uitgebreid te kletsen over koetjes en kalfjes met de assistente, wat ik niet klantvriendelijk vond Met mijn mondhygiëniste, die ik al ruim 20 jaar heb, heb ik nooit problemen gehad. Zij vertrekt nu, wat voor mij de druppel was en heb ik me bij deze praktijk uitgeschreven.

Mevr. Moreno heeft me heel goed geholpen

Mijn tandvlees was al jarenlang ontstoken. Ik was voor het eerst bij mevr. Moreno en zij zag direkt dat een oude vulling (die te hoog was en waardoor geen afstand tussen de tanden meer was omdat er spanning op zat) de verklaring hiervoor is. Had eerder nog geen collega gezien (altijd: rakertjes beter gebruiken als advies). Direct een afspraak voor de volgende dag gemaakt, en zij heeft de vulling heel goed gedaan. Prettige ervaring, hoge kwaliteit. Dank ervoor!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.