Vakkundig, zorgvuldig, ook communicatief.

Prettige ontvangst, niet te lang hoeven wachten, vakkundig, vriendelijk en zorgvuldig geholpen.

tevreden

tevreden

Zoals verwacht

Afspraak liep niet veel uit (niet langer dan een kwartier). Vriendelijk en bekwaam personeel. Voordat ik terecht kon duurde wel een half jaar.

Teleurstellend

Ben al jaren patiënt, ook bij de mondhygiënisten elke 3 maanden een behandeling van 30 min. Altijd complimenten dat het goed gaat. Nu bij de laatste behandeling krijg ik te horen dat mijn gebit er slecht uitziet en dat de kans groot is dat ik 2 kiezen ga verliezen.

Prima consult

Goed gesprek

Fijn!

Fijne tandarts. Legt goed uit en is de rust zelf en stelt je gerust

goed geholpen

Ben goed geholpen, door vriendelijke medewerkers.

Het rubber (?) lapje over mijn mond, bij het vullen van een kies, had ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik vond het een nare ervaring.

geweldige mensen

hele vriendelijke mensen

Fijne ervaring

Word op mn gemak gesteld, wel weer blij als ik klaar ben :-)

Had niet prettiger en meer kundig gekund!

Ik ben met enorm fijne energie ontvangen, van de balie, tot het worden opgehaald door de assistente, van de mondhygiëniste tot de tandarts. Ik beveel deze praktijk iedereen aan. Speciale dank aan Triana Moreno, nooit eerder zo’n empathische en competente tandarts ervaren, haar in het specifiek alsjeblieft nooit laten gaan hier, ik zal mijn hele familie (inclusief enkelen met veel angst) naar haar verwijzen voor hun volgende bezoek.

Heel goed

Fijne persoonlijkheid en erg duidelijk

Top team

Ik ben erg bang van de tandarts Maar het jonge team doet echt hun best om mij gerust te stellen ...

Was benieuwd kreeg weer een nieuwe tandarts maar is goed gegaan bedankt Liset

Bovenprothese vervangen, zit weer als gegoten.

Besloten om bovengebit te vervangen na enkele reparaties aan oude prothese. Goed en vriendelijk geholpen.

Goede info en fijne behandeling.

Zeer kundig

In een woord prachtige voortanden gemaakt . Een zeer kundige tandarts en heel vriendelijk en duidelijk

Kon snel terecht met een probleem

Kon op maandagochtend al een uur nadat ik gebeld had terecht. Probleem werd meteen opgelost.

Prima ervaring ,

Prima ervaring , mooi op tijd volgens afspraak en vriendelijk geholpen. Minpunt ; mijn behandeling duurde +/- 20 min en ik moest daar 94 euro voor afrekenen. Dit vind ik wel en erg hoge rekening voor het verwijderen van wat tandsteen .

Snel geholpen, fijne ervaring en aardige tandarts.

Snel geholpen, fijne ervaring en aardige tandarts.

Positief

Werd goed behandeld

Correct geholpen

Gebit gereinigd door preventieassistent en controle door Wouter Worms. Tevreden.

rustige wachtruimte en bijna altijd op tijd.

Zeer goed en vriendelijk

Goed opgevangen tijdens tandarts controle

Na mijn slechte ervaring bij de mondhygiënist waar ik toch al mijn klacht over had gedeeld leek er weinig gewijzigd. Na de vraag of er nog klachten of opmerkingen waren heb ik dit gedeeld er is geluisterd en gezocht naar oplossingen. Andere tandpasta aangeraden maar het beste is dat de afspraak is verzet naar de vertrouwde mondhygiënist. Het voelde aan als serieus genomen worden.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.