Zeer vriendelijke tandarts, tandarts Moreno (had ik volgens mij)

Ze was zeer vriendelijk en nam alle tijd. Ze hield ook rekening met mijn gevoelens en toonde begrip. Geen pijn gevoeld.

Vakkundig en professioneel

Vakkundig, professioneel en bovenal vriendelijk .

Uitstekend.

Fijne vaste (vrouwelijke) tandarts die altijd even de tijd neemt om te vragen hoe het gaat in het leven, los van het gebit. Erg verfrissend!

Al jaren prima.

Div. wisselingen van arts in de afgelopen jaren maar altijd met zorg behandeld.

Heel vriendelijk geholpen en goede uitleg . Zeker aan te bevelen voor iedereen

Alles netjes geregeld en op tijd

Vulling was los en snel een afspraak kunnen plannen keurig behandeld met goede uitleg en geen haastwerk

Lang wachten

Heb bijna 20 minuten moeten wachten. De receptioniste is gaan kijken waarom lang wachten. Bij binnenkomst komst bij de mondhygiëniste kreeg ik te horen ja iedere mond is anders en vraagt tijd. Dit op een heel vervelende manier. Wist niet waarom zij zo tegen mij uit viel. Dit was voor het eerst dat ik de mondhygiënist zag. Mijn vorige zou ik zo aanbevelen. Zij is helaas verhuist

Te vaak nieuwe personeel

Ik kom al jaren hier ,in de tussen tijd zoveel nieuwe gezichten gezien , En dat is wel jammer moet vaker herhalen wat mijn klachten zijn , Mijn kies 4 maanden geleden nieuwe vulling gedaan , onder tussen 3 x gerepareerd,, waarvan 1 keer als garantie , ik weet dat ik voorheen veel ging knarsen met mijn tanden , ik wil mijn tanden gemaakt hebben , Maar telkens hebben jullie over gigantische bedrag van €20.000 en die heb ik niet , zou graag van jullie en alternatieve oplossing willen wat voor mij betaalbaar is ,

Zijn zeer goed ondanks de vele wisselingen

Iedereen kan zonder tegenzin naar deze tandarts toe.

Vriendelijke ontvangst. Opgeruimde sfeer. Vakbekwame en prettige behandeling. Klantvriendelijke planning volgende afspraak.

vriendelijk, ervaren.

daadkrachtig

Prima geholpen

Ik werd vakkundig en snel behandeld en kreeg goede uitleg. Van Sam Sam

Prettige ervaring

Ik kom regelmatig naar de MH en ik vind het fijn dat mijn gebit is weer schoon en gezonder voelt na de afspraak. De MH heeft ervaring en we hebben goed contact wat ik ook heel belangrijk vind.

vriendelijke mensen.

Vriendelijk

Heel goed

Heel vriendelijk.

Fijne begeleiding

uitstekend geholpen en duidelijke uitleg en vriendelijkheid

Ik ben zeer goed geholpen waarbij er voldoende tijd werd genomen voor uitleg , duur van de behandeling en advies.

Hele fijne arts

Ze is heel vakkundig

Prettig

Ik ben bij de mondhygieniste geweest, kreeg ineens iemand anders. Op zich nog niet zo'n ramp maar ik had graag van te voren geweten dat zij nog studeerde. Was wel zo netjes geweest, tenslotte word er betaald voor een gediplomeerd iemand. Overigens was ik erg tevreden met haar behandeling (sorry, kan al die buitenlandse namen niet goed onthouden)

Super vriendelijk en duidelijk

De tandarts ontving me erg vriendelijk en legde alles netjes uit wat hij ging doen. Daarna een goed advies gekregen.

Doelgericht, vriendelijk, snel

Ik kwam voor controle. Vanwege tandartsangst als kind en omdat ik het sensorisch heel naar vind om naar de tandarts te gaan altijd een dingetje. Desondanks ging ze snel en doelmatig te werk en ben ik goed geholpen. Het enige wat ik prettig(er) zou vinden is weten wat al het jargon betekend. Dan zou het voor mij 5 sterren zijn.

Netjes en professioneel geholpen

professioneel

Zeer vriendelijk , meedenkend , flexibel in afspraken. Top tandartsen

Goed en fijn geholpen

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.