Vriendelijke en deskundige tandarts

De vriendelijke en kundige tandarts nam uitgebreid de tijd voor me en legde alles goed uit.

Prima en professioneel

Snel pijnloos en professioneel

Snel pijnloos en professioneel

Pijnloos

Pijnloze behandeling gehad de tandarts heeft de behandeling in alle rust gedaan geen gesjouw of gejaag, heerlijk !

Altijd goed geholpen

Naast mijn onmogelijke aversie tegen en weggestopte angst voor tandartsen ga ik toch onbevangen naar deze praktijk omdat ik weet en heb ervaren dat ze me altijd goed & deskundig hebben geholpen. Ook zo weer met de mondhygiëniste. Chapeau!

Fijne service

Donderdag j.j vulling loslaten en vrijdagmiddag om 12 uur probleem opgelost. Bedankt voor de snelle service

Niets op aan te merken

Netjes op tijd en vriendelijk

Kan beter

-Offerte voor een kroon niet opgestuurd; moest er zelf achter aan bellen - kroon valt er de volgende dag af; op vrijdag slechts 1 tandarts beschikbaar; die geen tijd had. Tube lijm op gaan halen en kroon er weer zelf op moeten zetten —kwartier moeten wachten voor de tube op te halen; balie gesloten ivm lunchpauze van 12.45-13.30 Lijkt me dat hier planmatig wel wat service gerichtheid verbeterd kan worden Behandeling verder zelf prima; aardige assistente en tandarts

Zeer prettig

Een bezoek aan de tandarts blijft voor veel mensen een “spannende “ ervaring. Als je in de stoel van mevr. van der Cammen plaatsneemt is die spanning meteen weg.

Prima!>

Goed geholpen, deskundig, vriendelijk.

Fijne tandarts

Fijne tandarts wordt altijd fijn geholpen goede uitleg jammer van de hoge kosten ! En de wisseling van de wacht ik had eerst mesdach toen Marjon en nu weer Alejandra niet altijd fijn om telkens opnieuw vertrouwen te creëren Mvg ramona

Vriendelijk, mee denkend.

Prettige sfeer.

Professioneel en menselijk

Ik voel me altijd welkom, goed gehoord en goed verzorgd. Ik krijg eerlijke feedback over de conditie van mijn mond en tanden. Ze luisteren naar mij.

Deskundige tandarts

Ik vind de tandarts Alejandra Sanchez goed in haar vak. Zij geeft ook goed advies.

Altijd netjes en goed geregeld

Afspraken worden per mail bevestigd en je krijgt een paar dagen van te voren nog een reminder gestuurd is wel prettig. Op en top geregeld allemaal.

prima helder en duidelijk goede zorg

positief en vakkundig

Vriendelijke mensen

Goede uitleg mondhygiënisch

Maar als je een afspraak wil maken voor tandarts of mondhygiënisch moet je blij zijn dat je kunt komen

Samen met de kinderen een prima ervaring!

Nadat mijn zoon tijdelijk bij een andere kindertandarts is geweest, was dit weer het eerste controle bezoek van ons samen als gezin aan tandartsenteam De besterd. De kinderen werden gerust gesteld en spelenderwijs werden hun tanden en kiezen bekeken. Dit ging uitstekend! Zelf was ik als kind al 'klant' bij tandartsenteam De Besterd en ik ben nog steeds zeer tevreden!

Fijne praktijk.

Fijne praktijk met kundig personeel. Jammer dat ik alleen zo vaak van tandarts moet wisselen, om wat voor reden dan ook. Dat is ook waarom mijn afspraken wijzigen, Maar dat is op te lossen. Mijn huidige tandarts was moeilijk te verstaan (taal barrière), maar ik verwacht dat dat bij mijn volgende bezoek beter zal gaan.

ik ben tevreden

was eerste ervaring

de behandeling was steviger

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijke medewerkers en behandelaars. En er wordt goed voor je gezorgd.

Vriendelijke, kundige mensen

Erg prettige vrouwelijke tandarts! Ontspannen en veel uitleg over de behandeling, top !

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.