PRIMA

PRIMA

nieuwe klant

Ik ben een nieuwe klant bij dit tandartsenteam en het bevalt me goed. De overgang van de eene naar de andere tandarts is goed gegaan. Ik heb kennisgemaakt met mijn nieuwe tandarts en heb volle vertrouwen in haar. Mijn man is al langer bij deze praktijk en heeft mij aanbevolen om hier heen te gaan.

helemaal oké!!!

Het was een leuke kennismaking met een voor mij nieuwe tandarts. Spontaan en vriendelijk alsook de assistente.

Lekker direct hou ik wel van

Nice !

er wordt goed geluisterd en nemen alle tijd voor je

vriendelijk en goed geholpen

Dat werd tijd...

Ik heb eigenlijk alleen goede ervaringen gehad met mijn kindertansarts hier. Daarna werd er eigenlijk nooit meer voorzichtig gedaan of naar me geluisterd. Heb tot zeker 3x mijn spalkjes eruit gebeten terwijl ze zeiden dat het onmogelijk was en ik niet op de lijm beet. (wel dus.) Daarna liep ik altijd met een bloedende mond de deur uit omdat ze van alles kapot hadden geprikt in m'n wang, tong en tansvlees. Ze hebben me voor 5 minuten werk aan tandsteen naar de preventieassistente gestuurd. Ben je ook meteen €100 lichter, weigert ze vervolgens de 5 jaar oude lijmresten van mijn spalkjes weg te halen "want daar zijn we vandaag niet voor". Van de week echt de liefste tandarts ooit gehad, ze was voorzichtig en duidelijk en heeft meteen tandsteen en lijmresten weggehaald i.p.v. me door te sturen. Ze had ook echt de liefste assistente die mijn foto's heeft gemaakt. Over het algemeen ben ik niet tevreden geweest, maar afgelopen week was echt een totaal andere ervaring, mega blij mee!

Geen afspraak bij zelfde tandarts.

Jammer, dat er niet altijd plaats is bij dezelfde tandarts

Zowel de 'vaste' tandarts als de preventieassistente leveren prima werk.

Op belangrijke gebieden prima ervaringen: - benadering vriendelijk, geduldig - behandeling rustig en adequaat - goede uitleg

Uitstekend en prettig geholpen

Relaxed en fijn geholpen

Voelde me gehoord en duidelijke informatie

Helder antwoord op vragen en aardig.

Fijne ervaring

Blij dat we na Holleman weer een vaste tandarts hebben. Die echt de tijd voor ons neemt!

Angst werd snel minder, vriendelijke assistente en arts

Aardige tandarts hield rekening met mijn angst

Matig

Weer een andere tandarts. Dus wennen. Wil haar nog een kans geven voor de volgende keer.

Had gebeld gebit gescheurd kon meteen komen en s.avonds al weer ophalen goede sevice

Snel geholpen en goede service

Miranda heeft mij uitstekend geholpen. Fijn om mee te praten en alles werd duidelijk uitgelegd.

Zorgvuldig en deskundig

Zorgvuldige behandeling. Complexe situatie waarbij kroon niet direct pastte. Deskundig, nam de tijd en waar nodig geconsulteerd bij collegae. Zeer tevreden.

Schone en ruime praktijk

Had mijn 1e behandeling en intakegesprek in de praktijk. Werd aan de balie vriendelijk behandeld en ook in de behandelkamer prettig behandeld.

Kom eral 30 jaar wil niet anders

Altijd kwaliteit en passie voor goede tandzorg

Was erg gespannen maar door de rustige benadering van Lotte en de uitleg van de behandeling kon ik wat ontspannen .

Bianca heeft mij behandeld

Prima behandeld

Vriendelijke mensen

Voor de eerste keer geweest Heb dus nog niet veel te vertellen Maar de tandarts en assistente waren vriendelijk

teveel verloop

Ik vind het erg vervelend dat we elk jaar een andere tandarts hebben en in principe weer van vooraf aan moeten beginnen. Onmogelijk om een band op te bouwen

Op een rustige manier geholpen.

Veel wisselingen, de laatste jaren elke keer controle door een andere tandarts gehad

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.