Fijne tandarts!

Prettig geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen. In de wachtruimte is het erg rumoerig omdat de balie daar ook is. Je moet goed opletten dat iemand je naam zegt om je op te halen.

Goed geholpen

We hadden een spoed probleem en dat is vlug opgepakt

Prima geholpen

Ontspannen persoonlijke benadering

Bij vragen kreeg ik nog uitleg. Er worden aanwijzingen gegeven wat de tandarts opmerkt maar je moet wel actief participeren door vragen te stellen. Anders blijft het bij constateren van

Onverwachte hoge kosten

De behandeling was prima ik had een controle, foto’s en 1 gaatje. De behandeling was goed. Ik kreeg achteraf een rekening waar ik van schrok en de receptie heb gesproken. Er bleken dingen op de rekening te staan die ik niet heb gehad wat erg raar is. De tandarts gaat mij hier nog over bellen.

Prima behandeling en fijne mensen

Prima behandeling en fijne mensen

Geruststelling

Ik was enorm bang dat weerhoudt mij ervan om na de tandarts te gaan. Ik moest nu wel met een afgebroken voortand. Kreeg een nieuwe tandarts. Liset, zij en haar assistente hebben mij ontzettend goed erdoorheen geholpen en ging met een rustig gevoel weg. Kijk ook minder tegen de vervolg afspraken op die ik nu gewoon besloot te maken. Vertrouwen is weer deels terug en ben enorm blij met deze tandarts. Beetje bij beetje toch weer vertrouwen en vaker na de tandarts.

Prettig behandeld

Prettig controlebezoek met ruimte voor adviserend gesprek

Goede uitleg, prettige sfeer

Goede uitleg, prettige sfeer Helaas wel lange wachttijden

Prettig en professioneel

Aangenaam en deskundig

geweldige praktijk

Is prachtig praktijk gezellige mensen je wordt goed geholpen wij zijn ingeschreven sinds 1982 door ons ouders en zeker geen spijt en nu zijn ons kinderen ook ingeschreven en ook positief ervaring ga zo door

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Snel en volgens verwachting geholpen.

Wisselend

Eindelijk tandarts die me wel begreep / mijn frustratie / angst voor de tandarts serieus nam . Wat vooraf ging... Aan de balie. Ik kom heb last van rechts boven en onder denk dat er stukje vulling/ tandarts uitis .. Ik zie dat je 1 keer per jaar komt dus moet het eerst un controle afspraak zijn. ( moet je nu echt 2 keer geld verdienen aan mij ? / collega's op die manier aan het werk houden ?)) Kutzooi... dan kan ik alsnog terug.. heb al zo'n hoge grens om naar de tandarts te gaan... Maar goed . Uiteindelijk zeer goede meedenkende tandarts gehad die me serieus nam en me gelukkig kon behandelen zodat ik niet terug hoefde te komen..♡ deze wil ik vaker ! Weet hellaas haar naam niet..

Heel goed

Heel vriendelijk en begrip vol

Helaas te laat

15 minuten te laat

Met Merle ging het best goed, maar met Anita was het toch.. Prettiger.

Met Merle ging het best goed, maar met Anita was het toch.. Prettiger.

Accurate snelle behandeling

Alles was zeer correct

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Maar in behandeling tot op heden prima, informatie vooraf maar matig

Onvolledig geïnformeerd over behandeldata en - procedure. Zelf gebeld over vooraf te gebruiken medicijnen

periodieke controle

Kundig, vriendelijk.

Ik ben geholpen door Merle. Staat echter niet genoemd in uw overzicht.

Zeer professioneel

Soepel en professionele behandeling

Zeer vakkundig geholpen

Goede uitleg

prima geholpen vandaag

goed geholpen en met een paar goede onderhouds-tips op pad gestuurd

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.