Kort gewacht en prima geholpen.

Zie vorige tekst!

goede behandeling en uitleg

Mij werd uitgelegd wat en waarom iets moest gebeuren en een afgebroken stukje tand kon direct worden gerepareerd.

Team klantvriendelijk en specialistisch

Klantgericht, vriendelijk, fijn dat tijdens de behandeling steeds werd verteld wat de tandarts aan het doen was, mooie muziek op de achtergrond.

Vriendelijk, uitleg, behandeling

Snelle service en zeer vriendelijk

Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk, duidelijk

Endodontoloog mevrouw Melchiori was duidelijk in haar bevindingen, nam de tijd voor me, legde goed uit wat ze ging doen en waarmee. Hopelijk lost de aanstaande behandeling mijn klacht op. Verder is de praktijk goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Snel geholpen en goed geadviseerd.

Volgens mij ben ik bij deze vrouwelijke Spaanse tandarts geweest en assistente. Ik heb uitgelegd wat er mankeerde na een behandeling eerder deze zomer. De tandarts was direct open en eerlijk over wat te doen omdat de tand niet meer levensvatbaar was. Ze was ook nog in de mogelijkheid om me gelijk te helpen, zodat ik in nog geen uur klaar was. De ass. heeft tussendoor een geruststellend praatje gemaakt en was ook erg belangstellend naar de tandsituatie en vriendelijk

Heel goed dus

Prettige vervroegde ontvangst en behandeling

Zij was een Spaanse tandarts hop dat ik de naam goed heb

Aardige tandarts

degelijk

Grondig gereinigd met duidelijke poetsinstructies

Afwerking laat te wensen over

Geen opvolging

Alles klopt

Afspraak klopt, alles binnen de afgesproken tijd. Kortom, geen opmrkingen

niet lang hoeven te wachten, deskundige behandeling van mondhygiëniste

zie boven

Professionele behandeling

Adequaat en informatief geholpen door mondhygiëniste!

Goede uitleg en eerlijk advies

Nvt

prima, relaxed

Perfect geholpen en advies gekregen van Lukas

Vriendelijk ontvangen Goed geadviseerd Snel geholpen

gewoon goed

Uitstekend geholpen

Nieuwe mondhygiëniste heeft mij erg prettig geholpen

Goed.

Aardige en vriendelijke behandeling van cliënt. Zowel aan de balie als gedurende behandeling. Duidelijke uitleg voor en tijdens behandeling.

Goed gedaan.

Nvt

Snel geholpen!

Snel en goed geholpen nadat ik voor het eerst kiespijn had. Wel te lang bezig geweest met een 2e kies trekken die er niet uit wilde. Uiteindelijk is deze blijven zitten omdat het niet lukte. Ben benieuwd naar de rekening want er is nogal wat gereedschap gebruikt terwijl ik al had aangegeven dat hij mocht blijven zitten omdat ik er geen last van had. Volgens tandarts “ een erwtje” dus zou er zo uit zijn.

Werd goed behandeld en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen

werd goed behandeld en kreeg eerlijke antwoorden op mijn vragen

Personeel is aardig en gaat goed om met onderzoeken van het gebied, niet zoals andere ruwe handelingen

Wat geweldige mondhygiëniste

Voor het eerst behandeld door Evelyn, mondhygiëniste. Zo jammer dat ze volgend jaar gaat stoppen, ik wil haar houden!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.