diverse specialiteiten onder 1 dak.

Met veel zorg en zachtheid behamdeld

Met veel zorg en zachtheid behandeld.

Behandeling door tandarts en assistente goed maar het aanmelden aan de balie inefficiënt.

De balie dient een onderscheid te maken tussen mensen die komen voor een afspraak en zij die een afspraak willen maken of anderzins. Nu moeten mensen die een afspraak op tijd hebben in de rij staan wachten terwijl hun afspraak aan het verlopen is. Dus maak 2 balies of laat tenminste de klant aan de balie selecteren op komst voor behandeling of komst voor een afspraak. Dit voorkomt veel irritatie. Ik kreeg laatst een nogal boze reactie van de mondhygiëniste omdat ik te laat was maar ik was gewoon op tijd maar stond minutenlang te wachten in de rij voor mensen die alle tijd namen om een afspraak te maken. Dat kan toch veel beter!

prima verlopen

afwachtend

Ik zou een offerte ontvangen betreft behandeling die ik moet ondergaan op 19.10-2022, maar heb nog steeds niets ontvangen daarover. Heb wel voor de zoveelste keer een formulier ingevuld wat betreft paradontietus ( als ik het goed typ) maar blijkbaar was die telkens weg

Prima behandeling gehad!

Zowel klantgericht/servicegericht als professioneel gezien een prima behandeling gehad bij de mondhygiëniste! (Linda!)

Snel geholpen

De tandarts naam echt de tijd voor me.

Alles was top

Prima geholpen!

Goed geholpen bij het herstellen van een niet optimaal uitgevoerde operatie elders. Kundige en vriendelijke tandarts

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.