Alleen maar goeds te melden

Nogmaals, alleen maar goeds te melden!

Een prettig eerste bezoek

Ik was al lang niet meer naar de tandarts geweest en daar was aandacht voor. Alles werd heel duidelijk en rustig uitgelegd. Kon ook direct bij de mondhygiëniste terecht. Dit was precies wat ik nodig had om weer vaker naar de tandarts te gaan.

De uitleg over en tijdens de behandeling was super

Zou graag zien dat je maar een tandarts hebt van a tot z tijdens je behandeling

Goed gegaan

Goed gegaan

Omdat de kiezen van de schroeven (implantaat) los gekomen waren, belde ik maandagochtend om 08.00 uur. Ik kon om 10.30 terecht. De tandarts heeft met de nodige uitleg de kiezen weer op de schroeven geplaatst. Prima gedaan! Ik weet alleen niet de naam van de arts.

Klantvriendelijk en uitermate professioneel

Vriendelijke mensen, goede behandelingen

Er wordt goed uitgelegd wat gedaan wordt. Geruststellend.

Fijne en duidelijke uitleg

De afspraak was snel gemaakt en ik kreeg een goede en duidelijke uitleg.

Vriendelijke mensen en alle tijd voor de patiënten.

Prettige persoon

Bij een niet zo’n leuke behandeling wel erg prettig persoon die je helpt, dat scheelt toch al weer

Lang gewacht voor ik aan de beurt was

Altijd goed geholpen, wel maanden wachten voor een afspraak

Als je eenmaal een afspraak hebt, verloopt het voor mij altijd prima. Ben super tevreden over de behandelingen bij de tandarts en de mondhygieniste

Prettig

Vriendelijk en behulpzaam zonder belerend te zijn

VOOR MIJ WAS HET PRIMA .

ZEER GOED

Prima, tevreden

Doordat ik gelukkig steeds bij dezelfde mondhygiëniste terug kan, zij weet goed om te gaan met mijn angst. Rustig van aard.

Duidelijke uitleg en meedenkend

Fijne tandarts. Die meedenkt met elke situatie

Heel tevreden

Fijn dat het zo vertrouwt aan voelt op je gemak heel fijn

Altijd vriendelijk en kwaliteit

Ben al heel lang klant bij deze tandartsengroep en zowel de tandartsen als de assistenten en balie zijn altijd supervriendelijk. Veel veranderd in de loop der jaren, maar blijft een transparante praktijk. Altijd uitstekend geholpen.

Ik ben snel en op een prettige manier geholpen!

Ik had een afspraak om een afgebroken kies te laten repareren. Fijn dat dat in de avond kon!

Goede en vriendelijke mensen. Mijn angst voor de tandarts is daar verdwenen.

Super geholpen.

Mijn tandarts heeft mij alles goed uitgelegd tijdens de behandeling en dat gaf een fijn gevoel.

Duidelijk en betrokkenheid

Deskundig, communicatief en betrokken

Klantvriendelijk

Luisteren goed naar de klant

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.