Goede, vriendelijke en persoonlijke behandeling.

Prettige en persoonlijke benadering, professionele behandeling. Zorgvuldig ook in het mailverkeer voor en na de behandeling.

Fijne praktijk

Mondhygiënist mevr A van de ven is echt een hele fijne mondhygiënist die staat voor de patiënt en altijd aardig en begripvol is , ik wil niemand anders meer

Heel goed

Ik ben geweldig geholpen

Vanaf vakantieadres afspraak gemaakt via de mail Binnen no time reactie met afspraak en advies. En tel.nr pijntandarts weekend Meteen goed geholpen en behandeld door gespecialiseerde tandarts.

Fijne mondhygiënist.

Altijd een goede behandeling door de mondhygiëniste van deze praktijk.

Goed; prima geholpen

Er werden twee kiezen gerepareerd. Het was een lang proces (bijna een uur). Maar alles is prima verlopen

Fijne praktijk

Fijne praktijk met vriendelijke en bekwame tandartsen en mondhygiënistes.

Zoals verwacht.

Tand getrokken, prima en snel geholpen. Aardige mensen.

Professionele gehandeld

Correct behandeld

Goede begeleiding

Ik word goed begeleid bij mijn angst.

goede behandeling

Tevreden

Hele fijne ervaring.

Ik was al een tijdje niet meer bij de mondhygiëniste geweest. Maar nu ga ik elk half jaar hier naar toe. Ze was vriendelijk en heeft ze weer mooi schoon gemaakt en geadviseerd tandenstokers te gaan gebruiken. Goed advies ga ik zeker opvolgen.

Goede tandarts praktijk

Goede tandarts,duidelijke uitleg.

Good

Goed en kort voor afspraak na voor tandsteen bij balie zal via email bericht krijg nog niets onvangen

Zijn zeer goed

Zijn zeker een aanrader 100 procent

Altijd een prettige en professionele ontvangst en behandeling

De manier van benaderen is altijd zeer prettig en professioneel. Vragen worden netjes, rustig en goed beantwoord. Niets is teveel. De behandeling is ook altijd zeer goed en voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Een zeer goede en vriendelijke praktijd

Een rustig werkende tandarts.

Had weinig klachten, maar er is goed naar mijn gebit gekeken en kleine dingen gecorrigeerd

Goed geholpen

Ben heel goed geholpen. Ben doodsbang voor de tandarts en ze hebben mij heel erg gerustgesteld

Correcte behandeling

Goede uitleg tandarts bij periodiek onderzoek en bij het maken van rontgenfoto's

Hele lieve spontane mondhygiëniste

Ik word altijd goed geholpen door mijn vaste mondhygiëniste. Top service.

Kind aan huis

Al zolang ik weet ga ik naar deze tandarts. Fijn dat alles onder één dak zit. Ze nemen de tijd voor je, nemen je serieus. Zorgvuldig en zorgzaam. Fijne praktijk.

Correcte, vriendelijke en deskundige behandeling.

Afspraken worden correct nageleefd. Duidelijke uitleg over behandeling/controle.

Fijne praktijk

Mijn tandarts is geweldig!

De ontvangst en behandeling zijn in een woord PRIMA

De laatste 2 dagen werd heb ik 5 behandelingen gehad, en al die 5 keer werd ik op tijd ,ontvangst, prima geholpen en netjes behandeld.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.