Het team geeft mij al jaar en dag een vertrouwd gevoel !

Zeer tevreden over het team en in dit geval over Zohra. Zij weet zeer goed met mijn angst voor de mondhygiëniste / tandarts om te gaan.

Helemaal top

Helemaal top

Goed geholpen uiteindelijk

Ik heb paar maanden van te voren gebeld aangezien mijn spalkje los zat. Toen kon ik daar geen afspraak voor maken. Dit omdat de vrouw aan de telefoon zei dat ik maar elke dag moest gaan bellen. Ik legde uit dat dit niet kon vanwege mijn werk. Toch wou ze me niet verder helpen. Kreeg uiteindelijk een snauw omdat ik vertelde dat hij los kwam, door de borsteltjes die ik tussen me tanden moest stoppen. Dat kon niet volgens haar, en dan deed ik het sowieso verkeerd. Uiteindelijk heeft de mondhygiënische het vast gezet naar 3 maanden.

Prima zorg

Goede behandeling, duidelijke uitleg.

Hele fijne tandarts. Waar ik mijzelf op mijn gemak voel

Altijd deskundig en prettig. Zelfs mijn kinderen vinden het leuk om naar de tandarts te gaan.

Heel goed

Ik kon heel snel terecht

Ik kon heel snel terecht toen ik een afspraak wilde maken. Werd vriendelijk en naar mijn weten vakkundig behandeld.

zeer slecht advies gekregen

Wegens gevoeligheid tandarts afspraak gemaakt. Na controle en foto's het probleem gevonden. Vervolgens word mij verteld dat een wortelkanaal behandeling weinig uithaalt omdat de kies af zou breken op een nootje. Beter trekken was t advies. Nou met veel pijn en moeite kwam de kies eruit tijdens trekken/los komen ook een andere kies/vulling geraakt welke een dag later is afgebroken. Al met al voel ik me zwaar klote. Als ik wist dat die kies zo vast zat had ik een wortelkanaal behandeling gedaan.

Goed geholpen

Ben goed geholpen

Helemaal goed

Op vriendelijke en vakkundige manier geholpen naar volle tevredenheid.

Deskundig en betrokken

Het was mijn eerste contact met ( als ik mij de naam goed herinner) Sophie. Zij straalde empathie uit en kwam professioneel en deskundig op mij over. Ook legde zij zaken goed uit en liet de keuze bij mij

heel goed geholpen en namen alle tijd voor vragen

hebben zelfs nog aanslag op mijn voortanden verwijderd terwijl daar deze afspraak niet perse voor bedoeld was.

Netjes en vriendelijk behandeld top

Nvt

Ik kom al jaren bij tandartspraktijk de Besterd en ben al die tijd tevreden. Nu had ik Lukas . Hij was aardig en vakkundig!

Prima.

Vriendelijke receptioniste. Altijd rust in de wachtkamer.

Dikke duim!

Na lange tijd ivm corona en geboorte van onze dochter. Geen excuus eigenlijk... Fijn op tijd geholpen, door tandarts Sophie en assistent.(naam vergeten sorrry) Klein stukje van mijn voortand afgebroken en deze vakkundig bijgewerkt. Ook mijn kies opgevuld na aangeven, hier wat last van te hebben. Controle afspraak nu wel op tijd in mijn agenda staan!

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangen, geen lange wachttijd en de tandarts weet waarover ze praat en houdt rekening met de wensen van de patiënt.

Ik ben nog in gesprek voor behandeling

Kort door de bocht!

Fijne tandarts praktijk

Fijne ontvangst

okay

goede begeleiding van de tandarts, uitleg duidelijk

Prettig bezoek

Het was prettig om snel geholpen te kunnen worden door een andere tandarts. Erg vriendelijk en betrok je in wat er te wachten staat.

Mondhygiëniste Anita heeft me op een prettige manier geadviseerd en behandeld.

Bij de Besterd word je professioneel behandeld. Er is tijd voor overleg en advies en men luistert naar de client. Ik voel me daar al jaren in goede handen.

Goede ervaringen

Fijn dat de tandarts steeds zegt wat hij gaat doen. Informeert je wat de aandachtspunten zijn. Probeert pijn zoveel als mogelijk is weg te nemen.

Ik ben geweldig behandeld, zonder verdoving behandeld want ik ben bang voor spuiten, boren vullen en mooi maken in 20 min. klaar!!

Prima ervaring

Mijn voornaamste prioriteit bij een tandarts is dat het geen pijn doet.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.