Goed als altijd

Goed als altijd

Ik was bij de tandtechniek.

Deskundige en vriendelijke behandeling gehad. Goede uitleg gehad over de behandeling. Hele aardige mondhygiëniste mevr. Sombroek.

Zeggen wat ze doet en doen wat ze zegt.

Ik ben angstig voor de tandarts. Ook werkt verdoving bij mij slecht. Met beide problemen werd uitstekend rekening gehouden. Verder prijs ik de nauwkeurigheid en vakmanschap van Claudia Melchiori.

Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren!

Prettig

Prettige behandeling proffesioneel snel

Ik ervaar Anita als een zeer professionele mondhygieniste met goede pedagogische kwaliteiten . Haar haptische handvaardigheden zijn zeer prettig.

Vriendelijke, professionele behandeling

De mondhygiënist was bijzonder vriendelijk en gaf duidelijke informatie.

Deskundig en Hyginist

Het was eerste keer van mij maar ik ben er zeer tevreden

grote deskundigheid en ervaring bij de mondhygieniste

communicatief, eerlijk, klantvriendelijk, ze verstaat haar vak.

Zeer vriendelijke tandarts

Zeer vriendelijk, goed de tijd nemend om de uitgevallen vulling te herplaatsen. Ik weet niet zeker of de naam Leonidis was.

Ben netjes behandeld

Mijn tanden zijn goed schoon en ik kan er nu goed bij met de stoker en de floss

goed geholpen

ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en nooit geen gezeur of chagrijn

tandarts bezoek was zeer kort (controle) en kreeg verwijzing naar collega voor nabehandeling

gezellige mondhygiëniste, die al kletsende haar werk netjes deed, vervolgens wel wat lang wachten op de tandartsafspraak ( wel overigens op tijd)

Goede uitleg. Fijne mensen.

Uitstekende controle van gebit door inval-tandarts

De inval-tandarts (Sanchez) blijkt heel goed te kunnen kijken en alle zwakke plekken aan te wijzen. Vriendelijke assistentie.

Vriendelijk, adequaat en duidelijk

Mevr Sanchez was erg vriendelijk. Ze heeft overleg gehad, mij later gebeld, verwijzing kaakchirurg en daar ook zsm een afspraak in te plannen en mij hierover te bellen.

Het was snel gebeurd dat was fijn.

goed geholpen

Behalve professionele toenadering is er ook belangstelling voor de persoon zelf.

Goede uitleg van de behandeling en als er nog vragen zijn die worden die netjes beantwoord .

Ik ben hier zeer professioneel maar ook érg vriendelijk behandeld.

De precisie en zorgzaamheid waarmee er gewerkt wordt komt zeer professioneel over. Daarbij zijn de mensen er erg vriendelijk. Daar zou mijn eigen praktijk wat meer van mogen hebben.

Aardige tandarts.

Top !

Na jaren heel tevreden geweest over tandarts de Veij Mesdagh nu heel blij dat ik weer een toptandarts heb gevonden in Leonidis !

De service is echt top

Jullie zijn snel concreet vriendelijk ga zo door team ga zo door

Professioneel en vriendelijk

Mijn laatste behandeling bij Alejandra was weer uitstekend. Zoals altijd! Ga zo door!

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.