Vriendelijk en duidelijk.

Tandarts Kostelijk is altijd positief gestemd. Ondanks de complexe behandeling voelde ik me volledig op mijn gemak.

Goeie uitleg en behandeling. Aardige tandarts en assistentes

Geen wachttijd en goede behandeling

Tandarts was heel vriendelijk en heeft goed behandeld

Ik had een slecht zittende prothese s morgens vroeg weggebracht en s avonds fantastische passend terug gekregen wat een service bedankt.

Zeer meegevallen

Goede ervaring had graag een vaste tandarts gewillen .

Snel, vakkundig, adequaat, klachtenvrij

Een tweede wortelkanaal behandeling, met moeilijk vindbare kanalen, werd uitgevoerd. Meteen pijnvrij. Super vriendelijke tandarts die tijdens de behandeling alles goed uitlegde. Zeer content. Deze praktijk zou ik zeker aanraden aan mensen met ingewikkelde problemen aan kiezen en tanden. Ze beschikken over de meest geavanceerde microscopische apparatuur.

Super snel en adequaat geholpen door echte professionals

Ik kon met een afgebroken vulling binnen een uur terecht op de spoedpoli. Daar werd de oude vulling vakkundig schoongemaakt en teruggeplakt! Hulde

Het doel waarvoor ik kwam is uitgevoerd

Als mij gevraagd wordt of er nog veranderingen zijn in de gezondheid en ik geef aan dat ik positie duizeligheid heb, dan verwacht ik daar aandacht voor. De mondhygiëniste vertelt mij daarop een eigen verhaal over duizeligheid door overbelasting. Als ik weer rechtop wordt gezet in de stoel is er geen aandacht voor mijn duizeligheid die dan juist wordt opgewekt. Dat vind ik jammer

goed contact

Al jarenlang een fijne ontvangst, goede behandeling en sterke adviezen

leek goed geholpen te zijn

Mijn nieuwe prothese opgehaald. Er is aan bij gewerkt en leek te voldoen. Omdat ik de volgende morgen een crematie te regelen kreeg als verantwoordelijke heb ik hen maar af en toe ingedaan. Tevoren had ik een pijnlijk plekje in mijn mond. Nu na 5 dagen is eten nog erg pijnlijk en slikken moeilijk en soms ook pijnlijk. Volgende week maak ik weer een afspraak . was bij Bianca.

goed geholpen een rustig team.

zie hierboven

Netjes en correct behandeld.

Zeer klantvriendelijke behandeling

Mijn grootste angst is de tandarts en daardoor jaren niet geweest. Door de manier waarop de behandeling is gedaan, zowel technisch als menselijk, is die angst een stuk minder.

Wortelkanaalbehandeling.

Ik was erg tevreden over de klantvriendelijkheid en informatie verschaffing (ook tijdens de behandeling). Jullie belden zelfs om me te herinneren aan mijn afspraak. Ik kan alleen nergens terug vinden welke dame mij geholpen heeft. De praktijk ziet er erg netjes uit. Een wortelkanaalbehandeling is geen pretje, hoe je het ook wend of keert (ook letterlijk). Verder prima. Ik had een verwijzing.

Goeie service

Altijd duidelijk in gesprekken. Genoeg tijd voor de patiënt.

Marjon heeft mij heel goed begeleid en ondersteunt en behandeld in mijn keuze en weg naar een prothe

Ondanks mijn angst en verdriet ben ik erg blij dat ik onder goede begeleiding van Marjon de keus gemaakt te hebben voor een volledige gebitsprothese, hoewel ik nog wel een weg te gaan heb ermee te leren omgaan. Marjon heeft me steeds goed geadviseerd, maar ook heel fijn in mijn waarde gelaten in alle jaren dat ik er zelf nog niet aan toe was. Toen de knoop eenmaal door was gehakt heeft ze me ontzettend goed en snel geholpen en meteen doorgehakt.

gewoon prima!

gedegen werk, aandacht voor patient, prettig in contact

Een secure behandeling; zelfs het verdovingsspuit voelde ik maar amper!!

Helaas, moest ik een kleine vulling krijgen rechts boven, aan een van mijn keizen...aan het binnenzijde. Samen met haar assistente hebben zij gezorgd voor een prettige ervaring!! Mijn tandarts deed ook zingen bij het muziek op de radio, dus leek zij ook helemaal in haar element tijdens mijn behandeling. Ik weet dat mijn tandarts Carlijn heet, maar nu weet ik niet meer hoe Carlijn eruit ziet. Dit keer heb ik niet op haar naamplaatje opgelet... Haar assistente was vrij nieuw daar, maar kreeg goet uitleg van wat er gebeurde tijdens mijn behandeling, dus ik ook, en dat vond it ook prettig.

Inmiddels veel vertrouwen in dit nieuwe team van Tandartsen.Deskundig

Het was even wennen omdat het oude team van tandartsen vorig jaar allemaal met pensioen waren. Het was even chaotisch.wennen.welke tandarts is nu mijn tandarts? Hoe werken ze samen. Ik begin nu voordelen te zien van dit nieuwe team. Ik vond het fijn om advies te krijgen van Sjoerd van Beek. Erg belangrijk dat je als patiënt op de hoogte wordt gebracht aan einde van controle bezoek: Wat is er precies aan de hand; Hoe belangrijk is dat? Moet ik er echt iets aan laten doen. en dan met patient ook mee denken of het allemaal wel te betalen is.

Prima!

Fijne behandeling en het is erg fijn dat de tandarts alles uitlegt wat er gedaan gaat worden/gebeurd.

Prima overleg over de behandeling en professionele werkzaamheden.

Sjoerd heeft mij goed voorbereid op de behandelingen en als hij zelf niet tevreden over het resultaat is zorgt hij dat hij wel tevreden wordt over het resultaat. Blij dat hij mijn gebitsrenovatie doet en ik veel vertrouwen in zijn behandeling. Joep van Dalen

empathie

Goede zorg

Vriendelijk en kundig

Fijn dat ik op korte termijn terecht kon vanwege vrijwel acute klachten. Vriendelijke mensen en verstaan hun vak uitstekend.

Goede praktijk, alleen de laatste jaren erg veel verloop van tandartsen en mondhygiënisch. Dat is ergerlijk. Je wilt als patiënt een band opbouwen met de zorgverlener en dat wordt op deze manier onmogelijk gemaakt. Het lijkt dan eerder op een fabriek. Een zorgelijke ontwikkeling. Het is ook bijzonder lastig om een afspraak te maken omdat er te weinig zorgverleners zijn die ook nog eens parttime werken. Hier moet echt eens nadrukkelijk naar gekeken worden.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.